Hamuru sanata dönüştüren anne tarifleri

17.05.2018 - 08:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2089+ kez okundu.
 

Hamuru sanata dönüştüren anne tarifleri

Antep fıstıklı kurabiyeden, cevizli saray sarmasına, revaniden, kadayıf böreğine, cevizli ve zeytinli poğaçadan, sebzeli keke kadar onlarca hamur işi lezzet tarifinin yer aldığı “Sana Emanet Anne Tarifleri” kitabının Adana lansmanı Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde yapıldı.
1953 yılından buyana Türk mutfağında yer alan margarin markası Sana ve Doğan Kitap işbirliğiyle yayınlanan kitabın tanıtımı Optimum D&R Mağazası’nda gerçekleşti.    Lansmana Sana Pazarlama Müdürü Eda Dalaman, Müdür Yardımcısı Esra Çanakkaleli ve Doğan Kitap İş Geliştirme Koordinatörü İrem Akkaya Zümbülyuva ve birçok ziyaretçi katıldı.   “Duygu Mosun, Melek İçmeli Öğüt, Nurşen Aksoy, Saadet Algan, Sahrap Soysal, Selin Kutucular” gibi isimlerin yanı sıra, çok sayıda ev hanımına ait özel tariflerin yer aldığı kitapla ilgili bilgi veren Sana Pazarlama Müdürü Eda Dalaman, büyük annelerden kızlarına, kızlarından çocuklarına kalacak hamur işi tariflerini bu eserde topladıklarını kaydetti. Nesilden nesile kalıcı bir eserin ortaya çıktığını belirten Dalaman: “Bizler için çok kıymetli olan bu lezzet tariflerini gelecek kuşaklara aktarmak istedik. Kitapta toplam 80 hamur işi tarif yer alıyor. Tarifleri önce sosyal medyada ‘’Sana’’ tüketen ev hanımlarına sorduk, çok güzel tarifler geldi. Daha sonra halkla güçlü iletişimi olan yemek konusunda uzman kişilerle çalıştık. Bu projede Adanalı ünlü blogger Nurşen Aksoy’un çok nefis bir tarifi var. Ayrıca Duygu Mosun, Melek İçmeli Öğüt, Saadet Algan, Sahrap Soysal, Selin Kutucular’ın tarifleri kitabımıza ayrı bir zenginlik kattı. Bizim için bütün anneler aynı derecede kıymetidir. Bu değerli yemek bloggerlarının kitabımızdaki tarifleri bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.  
Antep fıstıklı kurabiyeden, cevizli saray sarmasına, revaniden, kadayıf böreğine, cevizli ve zeytinli poğaçadan, sebzeli keke kadar onlarca hamur işi lezzet tarifinin yer aldığı “Sana Emanet Anne Tarifleri” kitabının Adana lansmanı Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde yapıldı.

1953 yılından buyana Türk mutfağında yer alan margarin markası Sana ve Doğan Kitap işbirliğiyle yayınlanan kitabın tanıtımı Optimum D&R Mağazası’nda gerçekleşti. 

 

Lansmana Sana Pazarlama Müdürü Eda Dalaman, Müdür Yardımcısı Esra Çanakkaleli ve Doğan Kitap İş Geliştirme Koordinatörü İrem Akkaya Zümbülyuva ve birçok ziyaretçi katıldı.

 

“Duygu Mosun, Melek İçmeli Öğüt, Nurşen Aksoy, Saadet Algan, Sahrap Soysal, Selin Kutucular” gibi isimlerin yanı sıra, çok sayıda ev hanımına ait özel tariflerin yer aldığı kitapla ilgili bilgi veren Sana Pazarlama Müdürü Eda Dalaman, büyük annelerden kızlarına, kızlarından çocuklarına kalacak hamur işi tariflerini bu eserde topladıklarını kaydetti. Nesilden nesile kalıcı bir eserin ortaya çıktığını belirten Dalaman: “Bizler için çok kıymetli olan bu lezzet tariflerini gelecek kuşaklara aktarmak istedik. Kitapta toplam 80 hamur işi tarif yer alıyor. Tarifleri önce sosyal medyada ‘’Sana’’ tüketen ev hanımlarına sorduk, çok güzel tarifler geldi. Daha sonra halkla güçlü iletişimi olan yemek konusunda uzman kişilerle çalıştık. Bu projede Adanalı ünlü blogger Nurşen Aksoy’un çok nefis bir tarifi var. Ayrıca Duygu Mosun, Melek İçmeli Öğüt, Saadet Algan, Sahrap Soysal, Selin Kutucular’ın tarifleri kitabımıza ayrı bir zenginlik kattı. Bizim için bütün anneler aynı derecede kıymetidir. Bu değerli yemek bloggerlarının kitabımızdaki tarifleri bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.