HANIMEFENDİ BEYHAN DEMİRTAŞ, ‘’YÖN VEREN KADINLAR ZİRVESİ’’NE KATILDI

SİYASET 14.05.2018 - 08:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1266+ kez okundu.
 

HANIMEFENDİ BEYHAN DEMİRTAŞ, ‘’YÖN VEREN KADINLAR ZİRVESİ’’NE KATILDI

Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş; Ceyhan Kültür, Sanat ve Yardımlaşma Derneği’nin Düzenlemiş Olduğu ‘’Girişimde Topuk Sesleri’’ konulu ‘’Yön Veren Kadınlar Zirvesi’’ne katıldı.
Sheraton Otel’de düzenlenen etkinlikte bir değerlendirmede bulunan Hanımefendi Beyhan Demirtaş, toplumun temel taşı kadınları hayatın her alanında olduğu gibi iş dünyasında da etkin bir şekilde görmenin ülkemizin aydınlık yarınlarına önemli katkılar sunacağını belirtti.   Bireysel ve toplumsal hayatta kilit bir rol üstlenen kadınlara yönelik istihdamı arttırma ve girişimci kadınların önünü açma hususlarında son dönemde Devletimizin önemli çalışmalar gerçekleştirdiğine değinen Hanımefendi Beyhan Demirtaş,  ‘’Ailenin en önemli temsilcisi ve koruyucusu olan kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durabilmesi, iş dünyasında daha çok yer alması, aile bütçesine katkı sağlayarak toplumsal hayatta ‘Ben de varım’ diyebilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız.’’ şeklinde konuştu.   Kadınların iş hayatındaki girişimcilik ruhlarını desteklemek amacıyla düzenlenen etkinlik, konuşmacı olarak katılan iş kadınlarının,  deneyimlerini ve elde ettikleri başarıların ipuçlarını katılımcılarla paylaşması ile devam etti.      
Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş; Ceyhan Kültür, Sanat ve Yardımlaşma Derneği’nin Düzenlemiş Olduğu ‘’Girişimde Topuk Sesleri’’ konulu ‘’Yön Veren Kadınlar Zirvesi’’ne katıldı.

Sheraton Otel’de düzenlenen etkinlikte bir değerlendirmede bulunan Hanımefendi Beyhan Demirtaş, toplumun temel taşı kadınları hayatın her alanında olduğu gibi iş dünyasında da etkin bir şekilde görmenin ülkemizin aydınlık yarınlarına önemli katkılar sunacağını belirtti.

 

Bireysel ve toplumsal hayatta kilit bir rol üstlenen kadınlara yönelik istihdamı arttırma ve girişimci kadınların önünü açma hususlarında son dönemde Devletimizin önemli çalışmalar gerçekleştirdiğine değinen Hanımefendi Beyhan Demirtaş,  ‘’Ailenin en önemli temsilcisi ve koruyucusu olan kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durabilmesi, iş dünyasında daha çok yer alması, aile bütçesine katkı sağlayarak toplumsal hayatta ‘Ben de varım’ diyebilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız.’’ şeklinde konuştu.

 

Kadınların iş hayatındaki girişimcilik ruhlarını desteklemek amacıyla düzenlenen etkinlik, konuşmacı olarak katılan iş kadınlarının,  deneyimlerini ve elde ettikleri başarıların ipuçlarını katılımcılarla paylaşması ile devam etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.