HASTANE OTOPARKINDA SÜRÜCÜ EĞİTİMİ!

GÜNDEM 13.12.2018 - 19:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1714+ kez okundu.
 

HASTANE OTOPARKINDA SÜRÜCÜ EĞİTİMİ!

Seyhan Devlet Hastanesi’nin Acil Servis girişinin çatısından damlayan sular için hastane yönetimi çözümü kovada buldu.  HASTANE OTOPARKINDA SÜRÜCÜ EĞİTİMİ  Seyhan Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde damlayan suların yerleri ıslatmaması için kovalarla önlem alınıyor. Hastaneye gelenler ise duruma tepki gösterdi. Yüreğir Devlet Hastanesi’nin otoparkında ise sürücü eğitimi yapılıyor. Hastane otoparkında özel bir sürücü kursu eğitmeninin bir sürücü adayına eğitim verdiği görüldü.  ŞEHİR HASTANESİ AÇILINCA KAPATILDI DAHA  SONRA TEKRAR AÇILDI  Şehir Hastanesi açıldığında kapatılan, daha sonra tekrar açılan Yüreğir Devlet Hastanesi otoparkında araç konulacak yer bulunmazken, şimdi bir sürücü kursunun direksiyon eğitimi vermesi dikkat çekti. Hastanenin açıldığından ise kentte yaşayanların büyük çoğunluğunun haberdar olmadığı belirtiliyor.

Seyhan Devlet Hastanesi’nin Acil Servis girişinin çatısından damlayan sular için hastane yönetimi çözümü kovada buldu. 

HASTANE OTOPARKINDA SÜRÜCÜ EĞİTİMİ 
Seyhan Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde damlayan suların yerleri ıslatmaması için kovalarla önlem alınıyor. Hastaneye gelenler ise duruma tepki gösterdi. Yüreğir Devlet Hastanesi’nin otoparkında ise sürücü eğitimi yapılıyor. Hastane otoparkında özel bir sürücü kursu eğitmeninin bir sürücü adayına eğitim verdiği görüldü. 
ŞEHİR HASTANESİ AÇILINCA KAPATILDI
DAHA  SONRA TEKRAR AÇILDI 
Şehir Hastanesi açıldığında kapatılan, daha sonra tekrar açılan Yüreğir Devlet Hastanesi otoparkında araç konulacak yer bulunmazken, şimdi bir sürücü kursunun direksiyon eğitimi vermesi dikkat çekti. Hastanenin açıldığından ise kentte yaşayanların büyük çoğunluğunun haberdar olmadığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.