Havayolu devi duyuru yaptı!

EKONOMİ 15.05.2020 - 10:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2644+ kez okundu.
 

Havayolu devi duyuru yaptı!

Air France, Paris - Dakar uçuşlarının yeniden başlayacağını duyurdu ancak Senegal hükümetinden bu "emrivaki"ye tepki var: "Afrika ülkelerini halen sömürge gibi gören küçümseyici tavır..." Senegal hükümeti, Fransa'ya ait hava yolu şirketi Aır France'ın Paris-Dakar uçuşlarını 16 Haziran'dan itibaren başlatacağı yönündeki reklamlarını durdurmasını istedi. Seneweb'in haberine göre, Turizm ve Hava Ulaştırma Bakanlığı, Sivil Havacılık ve Meteoroloji Ulusal Ajansı (ANACIM) aracılığıyla Air France'ın bölge ofisine resmi uyarı yazısı gönderdi.

Air France, Paris - Dakar uçuşlarının yeniden başlayacağını duyurdu ancak Senegal hükümetinden bu "emrivaki"ye tepki var: "Afrika ülkelerini halen sömürge gibi gören küçümseyici tavır..."

Senegal hükümeti, Fransa'ya ait hava yolu şirketi Aır France'ın Paris-Dakar uçuşlarını 16 Haziran'dan itibaren başlatacağı yönündeki reklamlarını durdurmasını istedi.

Seneweb'in haberine göre, Turizm ve Hava Ulaştırma Bakanlığı, Sivil Havacılık ve Meteoroloji Ulusal Ajansı (ANACIM) aracılığıyla Air France'ın bölge ofisine resmi uyarı yazısı gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.