Havutlu’da yol isyanı

GÜNDEM 07.12.2017 - 14:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1187+ kez okundu.
 

Havutlu’da yol isyanı

  Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Havutlu mahallesinde üçüncü dünya ülkelerini aratmayan bozuk yol görüntüleri isyan ettiriyor.  SEYHAN’DAN YARDIM İSTEDİLER Mahalle sakinleri defalarca Yüreğir Belediyesi’ne yazılı ve sözlü başvuruda bulundu ama hiç bir sonuç alamadı. Araçların yolda kaldığı, insanların üzerinde yürüdükçe rezil olduğu köstebek yuvasına dönen yolların yapımı için mahalle sakinleri son çare olarak Seyhan Belediyesi’nden yardım istemek zorunda kaldı.  MUHTARLIK BİNASI SATILDI MI?  Mahalle sakinleri yazılı bir başvuruyla Seyhan Belediyesi’nden yollarının yapımını istedi. Bu arada mahalle sakinleri, Muhtarlık binası ile Cenaze Derneği binasının 5 Aralık günü, yaklaşık 400 bin TL’ye satıldığı iddiasıyla Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a tepki gösteriyor.

 

Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Havutlu mahallesinde üçüncü dünya ülkelerini aratmayan bozuk yol görüntüleri isyan ettiriyor. 
SEYHAN’DAN YARDIM İSTEDİLER
Mahalle sakinleri defalarca Yüreğir Belediyesi’ne yazılı ve sözlü başvuruda bulundu ama hiç bir sonuç alamadı. Araçların yolda kaldığı, insanların üzerinde yürüdükçe rezil olduğu köstebek yuvasına dönen yolların yapımı için mahalle sakinleri son çare olarak Seyhan Belediyesi’nden yardım istemek zorunda kaldı. 
MUHTARLIK BİNASI SATILDI MI? 
Mahalle sakinleri yazılı bir başvuruyla Seyhan Belediyesi’nden yollarının yapımını istedi. Bu arada mahalle sakinleri, Muhtarlık binası ile Cenaze Derneği binasının 5 Aralık günü, yaklaşık 400 bin TL’ye satıldığı iddiasıyla Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a tepki gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.