HAYAT SU SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜ RENGARENK ŞİŞELERİYLE KUTLUYOR

10.02.2018 - 08:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2325+ kez okundu.
 

HAYAT SU SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜ RENGARENK ŞİŞELERİYLE KUTLUYOR

  Aşkın hallerinden ilham alınarak Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan mor, kırmızı, mavi ve sarı renklerdeki Hayat Su şişeleri, ulusal ve lokal zincir marketler ile D&R ve Nezih’lerde raflardaki yerini aldı.   “Su Hayattır” felsefesiyle 34 yıldır sektörün öncü markası olan Hayat Su, Sevgililer Günü’nü dört farklı renkte özel olarak hazırlanan şişeleriyle kutluyor. Aşkın farklı hallerinden ilham alınarak tasarlanan Hayat Su şişeleri; romantizmin simgesi mor, tutkunun simgesi kırmızı, dinginliğin simgesi mavi ve neşenin simgesi sarı renkleriyle raflardaki yerini aldı. Sevgililer Günü’ne özel olarak sınırlı sayıda üretilen rengarenk Hayat Su şişeleri, ulusal ve lokal zincir marketler ile D&R ve Nezih’lerde sevgilisine aşkının rengini göstermek isteyenleri bekliyor.  

 

Aşkın hallerinden ilham alınarak Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan mor, kırmızı, mavi ve sarı renklerdeki Hayat Su şişeleri, ulusal ve lokal zincir marketler ile D&R ve Nezih’lerde raflardaki yerini aldı.

 

“Su Hayattır” felsefesiyle 34 yıldır sektörün öncü markası olan Hayat Su, Sevgililer Günü’nü dört farklı renkte özel olarak hazırlanan şişeleriyle kutluyor. Aşkın farklı hallerinden ilham alınarak tasarlanan Hayat Su şişeleri; romantizmin simgesi mor, tutkunun simgesi kırmızı, dinginliğin simgesi mavi ve neşenin simgesi sarı renkleriyle raflardaki yerini aldı. Sevgililer Günü’ne özel olarak sınırlı sayıda üretilen rengarenk Hayat Su şişeleri, ulusal ve lokal zincir marketler ile D&R ve Nezih’lerde sevgilisine aşkının rengini göstermek isteyenleri bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.