Haydi Adana Kiremithanespor’a destek zamanı

SPOR 25.12.2018 - 17:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2378+ kez okundu.
 

Haydi Adana Kiremithanespor’a destek zamanı

  ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta zirve mücadelesi veren Kiremithanespor yeni yıl öncesi medya mensupları ile bir araya gelerek ilkyarının değerlendirmesini yaptı. Ziyapaşa Park Otel’de yapılan toplantıya Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl ile Teknik Direktör Burhan Sürer katıldılar. 40.YIL BALOSU YAPILACAK Kulüp olarak bugüne kadar 1,5 Milyon lira harcadıklarını belirten Başkan Av. Veysel Susar, “Tamamına yakını Adanalı oyunculardan kurulu takımımıza kentin artık sahip çıkmasının zamanı geldi. Başta Valimiz olmak üzere yerel yönetimler ile STK’lar maddi-manevi üzerlerine düşeni yapmalıdırlar. Şampiyonluğun en önemli adaylarından takımımız Adana Kiremithanespor bu desteği fazlasıyla hak ediyor. 1979 yılında kurulan kulübümüzün 40. Yılı olan 17 Ocak 2019’da Sheraton Oteli’nde “kuruluş balosu” yapılacak. Tüm Adana’yı bu anlamlı gecemize bekliyoruz. Hep beraber elbirliği ile Kiremithanespor’u 3.Lig’e taşıyalım” dedi. MEDYAYA SONSUZ TEŞEKKÜR Kiremithanespor Kulübü’nün 5 yıldır Adana futboluna damga vurduğunu belirten Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl, “Amatör bir kulüp olmamıza karşılık profesyonel düşünce ile hareket etmenin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yazılı-görsel medyanın yanı sıra sosyal medyada bir profesyonel takım kadar yer bulmaktayız. Kulübümüze destek veren tüm medya mensuplarına  sonsuz teşekkür ediyoruz.  Başarıların ve güzel projelerin takdir edilmesi bizleri memnun ediyor. Yeni yılın başta spor dünyası olmak üzere hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz” şeklinde konuştu. HAZIRLIK KAMPI ANTALYA’DA Ligin ilkyarısını arzu edilen yerde bitirdiklerini belirten Teknik Direktör Burhan Sürer, “Takımımızdan 2 arkadaşımız ile yollarımızı ayırdık. Eksikliğini htiğimiz forvet ile orta sahaya 2-3 oyuncu takviyesi yapacağız. İkinci yarı hazırlıklarımızın ilk etabına kendi tesislerimizde başladık. Ardından 2.etap çalışmalarımıza yılbaşı tatilinin ardından 10 günlük Antalya kampı ile devam edeceğiz. Takım olarak puan kaybına tahammülümüz yok. Kalan 13 maçımızı kazanarak ipi göğüsleyen takım olmak istiyoruz” diye konuştu.

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta zirve mücadelesi veren Kiremithanespor yeni yıl öncesi medya mensupları ile bir araya gelerek ilkyarının değerlendirmesini yaptı.

Ziyapaşa Park Otel’de yapılan toplantıya Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl ile Teknik Direktör Burhan Sürer katıldılar.

40.YIL BALOSU YAPILACAK

Kulüp olarak bugüne kadar 1,5 Milyon lira harcadıklarını belirten Başkan Av. Veysel Susar, “Tamamına yakını Adanalı oyunculardan kurulu takımımıza kentin artık sahip çıkmasının zamanı geldi. Başta Valimiz olmak üzere yerel yönetimler ile STK’lar maddi-manevi üzerlerine düşeni yapmalıdırlar. Şampiyonluğun en önemli adaylarından takımımız Adana Kiremithanespor bu desteği fazlasıyla hak ediyor. 1979 yılında kurulan kulübümüzün 40. Yılı olan 17 Ocak 2019’da Sheraton Oteli’nde “kuruluş balosu” yapılacak. Tüm Adana’yı bu anlamlı gecemize bekliyoruz. Hep beraber elbirliği ile Kiremithanespor’u 3.Lig’e taşıyalım” dedi.

MEDYAYA SONSUZ TEŞEKKÜR

Kiremithanespor Kulübü’nün 5 yıldır Adana futboluna damga vurduğunu belirten Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl, “Amatör bir kulüp olmamıza karşılık profesyonel düşünce ile hareket etmenin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yazılı-görsel medyanın yanı sıra sosyal medyada bir profesyonel takım kadar yer bulmaktayız. Kulübümüze destek veren tüm medya mensuplarına  sonsuz teşekkür ediyoruz.  Başarıların ve güzel projelerin takdir edilmesi bizleri memnun ediyor. Yeni yılın başta spor dünyası olmak üzere hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

HAZIRLIK KAMPI ANTALYA’DA

Ligin ilkyarısını arzu edilen yerde bitirdiklerini belirten Teknik Direktör Burhan Sürer, “Takımımızdan 2 arkadaşımız ile yollarımızı ayırdık. Eksikliğini htiğimiz forvet ile orta sahaya 2-3 oyuncu takviyesi yapacağız. İkinci yarı hazırlıklarımızın ilk etabına kendi tesislerimizde başladık. Ardından 2.etap çalışmalarımıza yılbaşı tatilinin ardından 10 günlük Antalya kampı ile devam edeceğiz. Takım olarak puan kaybına tahammülümüz yok. Kalan 13 maçımızı kazanarak ipi göğüsleyen takım olmak istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.