Hazır giyimci kışlık satışta umduğunu bulamadı

GÜNDEM 12.12.2019 - 15:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1731+ kez okundu.
 

Hazır giyimci kışlık satışta umduğunu bulamadı

    Ekonomide yaşanan durgunluk çarşı-pazarı da kötü etkiliyor. Hazır giyim sektöründe iş yapan esnaf, kış aylarında satışların umdukları gibi gitmediğini belirterek, “İnşallah bahara iyi olur” temennisinde bulunuyor. PİYASADA DURGUNLUK VAR Vatandaşın alım gücünün düşmesi her geçen gün kendini daha fazla htiriyor. Boğazından bile kısmaya başlayanlarsa artık hazır giyimcinin önünden zor geçmeye başladı. Mısır Çarşısı esnaflarından Mehmet Sündük, “Herkes gibi biz de kış için hazırlıklarımızı yaptık ancak bugüne kadar umduğumuz gibi gitmedi. Kışlık ceket ve pantolonlar, kabanlar takım elbiselerle işyerimizi donatıp sezona girdik. Satışlar bizim beklediğimiz gibi gitmiyor. Piyasada bir durgunluk var bunun nasıl aşılacağı konusunda neler yapılması gerekiyor, bilemiyoruz.” dedi. ÜRÜNLERE FAZLA ZAM YAPMADIK FAKAT Sattıkları ürünün en kalitesini uygun fiyatlarla müşterinin beğenisine sunduklarını anlatan Sündük, şunları kaydetti: “Mağazaya uğrayıp fiyat soranlar oluyor, bunun alışverişe dönmesini bekleriz ancak beklenen gibi olmuyor. Kış aylarında piyasanın biraz hareketlenmesini isterdik. İşyeri kirası, stopaj, işçi ücreti, vergi, elektrik, su, telefon arttı. Buna rağmen inanın hazır giyim sektöründe fiyatlarımıza bu zamları fazla yansıtamadık. Aralık ayı sonuna yaklaşıyoruz, belki ocaktan sonra bir kıpırdanma olur diye bekliyoruz.”

 

 

Ekonomide yaşanan durgunluk çarşı-pazarı da kötü etkiliyor. Hazır giyim sektöründe iş yapan esnaf, kış aylarında satışların umdukları gibi gitmediğini belirterek, “İnşallah bahara iyi olur” temennisinde bulunuyor.

PİYASADA DURGUNLUK VAR

Vatandaşın alım gücünün düşmesi her geçen gün kendini daha fazla htiriyor. Boğazından bile kısmaya başlayanlarsa artık hazır giyimcinin önünden zor geçmeye başladı. Mısır Çarşısı esnaflarından Mehmet Sündük, “Herkes gibi biz de kış için hazırlıklarımızı yaptık ancak bugüne kadar umduğumuz gibi gitmedi. Kışlık ceket ve pantolonlar, kabanlar takım elbiselerle işyerimizi donatıp sezona girdik. Satışlar bizim beklediğimiz gibi gitmiyor. Piyasada bir durgunluk var bunun nasıl aşılacağı konusunda neler yapılması gerekiyor, bilemiyoruz.” dedi.

ÜRÜNLERE FAZLA ZAM YAPMADIK FAKAT

Sattıkları ürünün en kalitesini uygun fiyatlarla müşterinin beğenisine sunduklarını anlatan Sündük, şunları kaydetti: “Mağazaya uğrayıp fiyat soranlar oluyor, bunun alışverişe dönmesini bekleriz ancak beklenen gibi olmuyor. Kış aylarında piyasanın biraz hareketlenmesini isterdik. İşyeri kirası, stopaj, işçi ücreti, vergi, elektrik, su, telefon arttı. Buna rağmen inanın hazır giyim sektöründe fiyatlarımıza bu zamları fazla yansıtamadık. Aralık ayı sonuna yaklaşıyoruz, belki ocaktan sonra bir kıpırdanma olur diye bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.