Hazırlıklar Sürüyor

SPOR 24.07.2017 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2059+ kez okundu.
 

Hazırlıklar Sürüyor

  Adana Demirspor teknik direktör Giray Bulak nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Bolu'da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor sabah antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü. 1 saat 45 dakika süren antrenman ısınma ve koşu ile başladı. Kondüsyon hareketleriyle devam eden antrenman, amaca yönelik oyun çalışması ile son buldu. Adana Demirspor’un Hazırlık Maçı Programı 25 Temmuz Salı:               Adana Demirspor - Pas Gianna (Termal Otel) 28 Temmuz Çarşamba   Adana Demirspor -  Eyüpspor (Termal Otel) 30 Temmuz Perşembe  Adana Demirspor – Giresunspor (Kızılcahamam) 1 Ağustos Salı                    Adana Demirspor – Osmaniyespor (Termal Otel) 2 Ağustos Çarşamba      Adana Demirspor – Boluspor (Topuk Yaylası)    

 

Adana Demirspor teknik direktör Giray Bulak nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bolu'da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor sabah antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü. 1 saat 45 dakika süren antrenman ısınma ve koşu ile başladı. Kondüsyon hareketleriyle devam eden antrenman, amaca yönelik oyun çalışması ile son buldu.

Adana Demirspor’un Hazırlık Maçı Programı

25 Temmuz Salı:               Adana Demirspor - Pas Gianna (Termal Otel)

28 Temmuz Çarşamba   Adana Demirspor -  Eyüpspor (Termal Otel)

30 Temmuz Perşembe  Adana Demirspor – Giresunspor (Kızılcahamam)

1 Ağustos Salı                    Adana Demirspor – Osmaniyespor (Termal Otel)

2 Ağustos Çarşamba      Adana Demirspor – Boluspor (Topuk Yaylası)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.