HDP'nin Batman ve Silvan belediyelerine kayyum atandı

SİYASET 23.03.2020 - 10:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2415+ kez okundu.
 

HDP'nin Batman ve Silvan belediyelerine kayyum atandı

HDP’li Batman Belediye Başkanı Mehmet Demir görevden alındı.  Öte yandan, HDP’li Diyarbakır’ın Silvan İlçe Belediye Başkanı Naşide Toprak da görevden alındı. Yerine Silvan İlçe Kaymakamı Mehmet Uslu kayyum olarak atandı.  5 BAŞKANA GÖZALTI Demir ve Toprak ile birlikte, Ergani Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Lice Belediye Başkanı Tarık Mercan ve Eğil Belediye Başkanı Mustafa Akkul, haklarındaki terör soruşturmaları kapsamında polis tarafından gözaltına alındı. Polis, HDP'li başkanların gözaltına alındığı belediye binalarında  arama yapıyor.

HDP’li Batman Belediye Başkanı Mehmet Demir görevden alındı. 

Öte yandan, HDP’li Diyarbakır’ın Silvan İlçe Belediye Başkanı Naşide Toprak da görevden alındı. Yerine Silvan İlçe Kaymakamı Mehmet Uslu kayyum olarak atandı. 

5 BAŞKANA GÖZALTI

Demir ve Toprak ile birlikte, Ergani Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Lice Belediye Başkanı Tarık Mercan ve Eğil Belediye Başkanı Mustafa Akkul, haklarındaki terör soruşturmaları kapsamında polis tarafından gözaltına alındı.

Polis, HDP'li başkanların gözaltına alındığı belediye binalarında  arama yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.