HDP’nin mitinginde ZAYDAN KARALAR’ın araçları cirit attı

GÜNDEM 26.03.2019 - 15:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2597+ kez okundu.
 

HDP’nin mitinginde ZAYDAN KARALAR’ın araçları cirit attı

  HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli’nin Adana mitinginde Zeydan Karalar’nın seçim araçları adeta cirit attı.  CHP’Lİ ADAYIN  İMKANLARI KULLANILDI CHP kanadı,  HDP ile bir ittifakları olmadığını savunsa da görüntü ve fotoğraflar aksini gösteriyor. “Kürdistan’da biz kazanacağız. Batı illerinde AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz” diyen Temelli’nin mitinginde ses cihazından araçlara kadar CHP’li Karalar’ın imkanlarının kullanıldığı öne sürüldü.  TEMELLİ, SEÇMENE  CHP’Yİ İŞARET ETTİ Seyhan ilçesi Karasu mahallesindeki mitingte konuşan Sezai Temelli, “Tek başımıza iktidara gelemediğimiz yerlerde demokrasi güçleri iktidara gelsin diye olanca gücümüzle , mücadelemizle o güçlere destek vereceğiz, oy vereceğiz” diyerek seçmenlerine CHP adayı Zeydan Karalar’ı işaret etti.

 

HDP Eşbaşkanı Sezai Temelli’nin Adana mitinginde Zeydan Karalar’nın seçim araçları adeta cirit attı.

 CHP’Lİ ADAYIN 

İMKANLARI KULLANILDI
CHP kanadı,  HDP ile bir ittifakları olmadığını savunsa da görüntü ve fotoğraflar aksini gösteriyor. “Kürdistan’da biz kazanacağız. Batı illerinde AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz” diyen Temelli’nin mitinginde ses cihazından araçlara kadar CHP’li Karalar’ın imkanlarının kullanıldığı öne sürüldü. 

TEMELLİ, SEÇMENE 
CHP’Yİ İŞARET ETTİ
Seyhan ilçesi Karasu mahallesindeki mitingte konuşan Sezai Temelli, “Tek başımıza iktidara gelemediğimiz yerlerde demokrasi güçleri iktidara gelsin diye olanca gücümüzle , mücadelemizle o güçlere destek vereceğiz, oy vereceğiz” diyerek seçmenlerine CHP adayı Zeydan Karalar’ı işaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.