Hedef belirleyin, planlı olun başarırsınız

GÜNDEM 26.04.2018 - 16:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2643+ kez okundu.
 

Hedef belirleyin, planlı olun başarırsınız

AK Partili Tamer Dağlı’dan gençlere altın tavsiyeler:
AK Parti Adana milletvekili Tamer Dağlı, “Her şey sizin elinizde. Geleceğinizin bahanesi yok. Hedefinizi belirleyip planlı olur ve çalışırsanız başarırsınız” dedi.  Dağlı, Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında hazırlanan “İçimizden Biri” projesinin etkinliğine katılarak burada öğrencilere bir konuşma yaptı.  Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle öğrenciler katıldı.  “İçimizden Biri” etkinliğinin konuğu ve konuşmacısı AK Parti milletvekili Tamer Dağlı’nın özgeçmişini anlatan kısa bir film gösterildi. AK Partili Dağlı, bu gösterimin ardından öğrencilere çocukluktan başlayan hayat hikayesini anlattı. Kendisinin öğrencilere en önemli tavsiyesinin yaşadıkları bu dönemi fırsata çevirme olacağını dile getiren Dağlı, “Her şey sizin elinizdedir. Geleceğinizin bahanesi yoktur. Siz hedefinizi belirleyip planlı olur ve çalışırsanız başarırsınız. Bu yaşadığınız dönemler sizler için önemli bir fırsattır. Çoğu zaman ‘keşke bu yaşta olsaydık ve şu hataları yapmazdık’ gibi düşüncelerimiz olur. Siz keşke dememek için zamanı iyi değerlendirmelisiniz” diye konuştu. Dağlı, insanın hangi işi yaparsa yapsın kesinlikle o işi yapıyormuş gibi görünmemesi gerektiğine dikkat çekerek, “Size tavsiyem, ya yaptığınız işin gerekleri nerelerse yapın ya da o işi yapmayın. Bir işi yapıyormuş gibi davranıp başta kendinizi, sonrasında çevrenizdekileri kandırmayın. Bu tüm hayatta her meslekte böyle olmalıdır” dedi.
AK Partili Tamer Dağlı’dan gençlere altın tavsiyeler:

AK Parti Adana milletvekili Tamer Dağlı, “Her şey sizin elinizde. Geleceğinizin bahanesi yok. Hedefinizi belirleyip planlı olur ve çalışırsanız başarırsınız” dedi. 

Dağlı, Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında hazırlanan “İçimizden Biri” projesinin etkinliğine katılarak burada öğrencilere bir konuşma yaptı.  Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle öğrenciler katıldı. 
“İçimizden Biri” etkinliğinin konuğu ve konuşmacısı AK Parti milletvekili Tamer Dağlı’nın özgeçmişini anlatan kısa bir film gösterildi. AK Partili Dağlı, bu gösterimin ardından öğrencilere çocukluktan başlayan hayat hikayesini anlattı. Kendisinin öğrencilere en önemli tavsiyesinin yaşadıkları bu dönemi fırsata çevirme olacağını dile getiren Dağlı, “Her şey sizin elinizdedir. Geleceğinizin bahanesi yoktur. Siz hedefinizi belirleyip planlı olur ve çalışırsanız başarırsınız. Bu yaşadığınız dönemler sizler için önemli bir fırsattır. Çoğu zaman ‘keşke bu yaşta olsaydık ve şu hataları yapmazdık’ gibi düşüncelerimiz olur. Siz keşke dememek için zamanı iyi değerlendirmelisiniz” diye konuştu. Dağlı, insanın hangi işi yaparsa yapsın kesinlikle o işi yapıyormuş gibi görünmemesi gerektiğine dikkat çekerek, “Size tavsiyem, ya yaptığınız işin gerekleri nerelerse yapın ya da o işi yapmayın. Bir işi yapıyormuş gibi davranıp başta kendinizi, sonrasında çevrenizdekileri kandırmayın. Bu tüm hayatta her meslekte böyle olmalıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.