HEDEF ŞAMPİYONLUK DİYEMEYİZ

SPOR 14.06.2017 - 15:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2040+ kez okundu.
 

HEDEF ŞAMPİYONLUK DİYEMEYİZ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak,net konuştu:
      Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, PTT 1. Ligi’nde çok güçlü takımların olduğunu, belli bir bütçeyle transfer yapacaklarını dile getirerek, “ Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi. Mavi-Lacivertli camianın beklentilerinin farkında olduğunu söyleyen Bulak, “Şampiyonluk hedef diyemeyiz. Ligde çok güçlü takımlar var. Biz de güçlü ekiplerden bir tanesiyiz ancak hemen hedefimiz şampiyonluk dersek bu yanlış olur. Belli bir bütçeyle güçlü bir takım kuracağız, sonra bir hedef belirleyeceğiz” diye konuştu. “GENÇLERE ÖNEM VERECEĞİZ”   Teknik heyet olarak alt yapıya önem vereceklerine dikkat çeken Giray Bulak, şöyle devam etti: “Ben şahsım olarak genç futbolcuların A Takıma kazandırılması konusunda yoğun bir caba sarf edeceğim. Adana Demirspor geçmiş yıllarda bu ülkenin en çok futbolcu yetiştiren kulübüydü, teknik heyet olarak altyapı bizim için ayrı bir önem taşıyor.” 
Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak,net konuştu:

 

 

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, PTT 1. Ligi’nde çok güçlü takımların olduğunu, belli bir bütçeyle transfer yapacaklarını dile getirerek, “ Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Mavi-Lacivertli camianın beklentilerinin farkında olduğunu söyleyen Bulak, “Şampiyonluk hedef diyemeyiz. Ligde çok güçlü takımlar var. Biz de güçlü ekiplerden bir tanesiyiz ancak hemen hedefimiz şampiyonluk dersek bu yanlış olur. Belli bir bütçeyle güçlü bir takım kuracağız, sonra bir hedef belirleyeceğiz” diye konuştu.

“GENÇLERE ÖNEM VERECEĞİZ”

 

Teknik heyet olarak alt yapıya önem vereceklerine dikkat çeken Giray Bulak, şöyle devam etti: “Ben şahsım olarak genç futbolcuların A Takıma kazandırılması konusunda yoğun bir caba sarf edeceğim. Adana Demirspor geçmiş yıllarda bu ülkenin en çok futbolcu yetiştiren kulübüydü, teknik heyet olarak altyapı bizim için ayrı bir önem taşıyor.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.