"Hedefim Sensin" kahkaha fırtınası estirdi

30.11.2018 - 14:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1023+ kez okundu.
 

"Hedefim Sensin" kahkaha fırtınası estirdi

  ADANA / Demet Akbağ ve Ata Demirer ile Erkan Can, "Hedefim Sensin" filmini, vizyona girmeden önce Optimum AVM'de Adanalı sinemaseverlerle izlediler.     Yılın komedi filmi olmaya aday  "Hedefim Sensin"in vizyondan önceki özel gösterimi Adana’da Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleşti. Komedinin AS'ları Ata Demirer ve Demet Akbağ ile Erkan Can'ın yanı sıra yönetmen Kıvanç Boruönü de filmi  Adanalı sinemaseverlerle sonuna kadar izlediler.   Ata Demirer, film başlamadan önce Avşar Sineması salonunun girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Adana’ya gelmeyeli 12 yıl olduğunu ve bu konuda gönül borçlarını ödemek için filmin ilk gösterimine bu kenti seçtiklerini söyledi.     01 PLAKA UĞUR GETİRECEK   Ata Demirer, "Neden Adana" sorusuna ise,  "Başrol oyuncularımızdan Zekeriya Taştan, Güneydoğu mutfağı üzerine meraklı ve kendince uzman birisi. Biz de doğal olarak filmin gösterimlerine güneyden başlamak istedik. Birçok film yaptık bu süre zarfında ve o filmlerin hiçbirinin galasına gelememiştik. Onca film çektik ilk kez Adana'da oyunculu özel gösterimdeyiz. 01 plaka bize uğur getirecek" yanıtını verdi.   Demirer, "Galalarda 'güldüler, gülmediler' gibi bir takım izlenimlere kapılıyoruz. Ancak bilet alan gerçek seyirci başka bir şey. Bunu da göreceğiz. Onun için heyecanlıyız." diye konuştu.    Demet Akbağ ise Adana'yı çok sevdiklerini belirterek, "Adana'da güzel bir izleyici kitlesi var. Burada Adanalılarla birlikte filmi izleyip, kendimizce değerlendirme de yapmış olacağız. Ben her defasında bu kentten mutlu ayrıldım. Gelen tüm izleyicilerimize şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu.   Erkan Can ise Adanalı sinemaseverlerle ilk kez izleyecekleri filme, kentin plakası 01'in uğur getireceğine inandığını belirterek, "Galalarda bir takım izlenimler oluşuyor. Burada aldığımız tepkilerle filmimizi izleyici gözünde değerlendirilmesini de görmüş olacağız" dedi.   Kıvanç Baruönü ise filmin tüm yorgunluğunu Adanalı sinemaseverlerle filmi birlikte izleyerek atacaklarını belirterek, "Çok beğenileceğine inanıyorum" dedi.   Daha sonra sinema salonuna giren ünlü oyuncular, Adanalı hayranlarını selamlayıp, geldikleri için teşekkür ederek, birlikte fotoğraf çektirdi. Salonda seyircilere hitap eden Demet Akbağ, mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok uzun bir zaman olmadı aslında ama Adana'yı özlemişiz. Bir keresinde sadece kebap yemek için Adana’ya gelmiştim. Ama Adana’yı çok seviyorum. Sizlerle filmin açılışını yapacağımız için çok heyecanlıyız. İnşallah beğenirsiniz" dedi.   Daha sonra ünlü oyuncular, Adanalı sinemaseverlerle birlikte Hedefim Sensin filminin özel gösterimini izledi.   Çekimleri İstanbul’da başlayıp, Gökçeada’da devam eden Hedefim Sensin filminin senaryosu Ata Demirer'e ait. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı filmde  Ata Demirer, Demet Akbağ, İlker Aksum, Gonca Vuslateri, Erkan Can ve Tarık Ünlüoğlu başrolleri paylaşıyor  

 

ADANA / Demet Akbağ ve Ata Demirer ile Erkan Can, "Hedefim Sensin" filmini, vizyona girmeden önce Optimum AVM'de Adanalı sinemaseverlerle izlediler.

 

 

Yılın komedi filmi olmaya aday  "Hedefim Sensin"in vizyondan önceki özel gösterimi Adana’da Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleşti. Komedinin AS'ları Ata Demirer ve Demet Akbağ ile Erkan Can'ın yanı sıra yönetmen Kıvanç Boruönü de filmi  Adanalı sinemaseverlerle sonuna kadar izlediler.

 

Ata Demirer, film başlamadan önce Avşar Sineması salonunun girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Adana’ya gelmeyeli 12 yıl olduğunu ve bu konuda gönül borçlarını ödemek için filmin ilk gösterimine bu kenti seçtiklerini söyledi.  

 

01 PLAKA UĞUR GETİRECEK

 

Ata Demirer, "Neden Adana" sorusuna ise,  "Başrol oyuncularımızdan Zekeriya Taştan, Güneydoğu mutfağı üzerine meraklı ve kendince uzman birisi. Biz de doğal olarak filmin gösterimlerine güneyden başlamak istedik. Birçok film yaptık bu süre zarfında ve o filmlerin hiçbirinin galasına gelememiştik. Onca film çektik ilk kez Adana'da oyunculu özel gösterimdeyiz. 01 plaka bize uğur getirecek" yanıtını verdi.

 

Demirer, "Galalarda 'güldüler, gülmediler' gibi bir takım izlenimlere kapılıyoruz. Ancak bilet alan gerçek seyirci başka bir şey. Bunu da göreceğiz. Onun için heyecanlıyız." diye konuştu. 

 

Demet Akbağ ise Adana'yı çok sevdiklerini belirterek, "Adana'da güzel bir izleyici kitlesi var. Burada Adanalılarla birlikte filmi izleyip, kendimizce değerlendirme de yapmış olacağız. Ben her defasında bu kentten mutlu ayrıldım. Gelen tüm izleyicilerimize şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Erkan Can ise Adanalı sinemaseverlerle ilk kez izleyecekleri filme, kentin plakası 01'in uğur getireceğine inandığını belirterek, "Galalarda bir takım izlenimler oluşuyor. Burada aldığımız tepkilerle filmimizi izleyici gözünde değerlendirilmesini de görmüş olacağız" dedi.

 

Kıvanç Baruönü ise filmin tüm yorgunluğunu Adanalı sinemaseverlerle filmi birlikte izleyerek atacaklarını belirterek, "Çok beğenileceğine inanıyorum" dedi.

 

Daha sonra sinema salonuna giren ünlü oyuncular, Adanalı hayranlarını selamlayıp, geldikleri için teşekkür ederek, birlikte fotoğraf çektirdi. Salonda seyircilere hitap eden Demet Akbağ, mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok uzun bir zaman olmadı aslında ama Adana'yı özlemişiz. Bir keresinde sadece kebap yemek için Adana’ya gelmiştim. Ama Adana’yı çok seviyorum. Sizlerle filmin açılışını yapacağımız için çok heyecanlıyız. İnşallah beğenirsiniz" dedi.

 

Daha sonra ünlü oyuncular, Adanalı sinemaseverlerle birlikte Hedefim Sensin filminin özel gösterimini izledi.

 

Çekimleri İstanbul’da başlayıp, Gökçeada’da devam eden Hedefim Sensin filminin senaryosu Ata Demirer'e ait. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı filmde  Ata Demirer, Demet Akbağ, İlker Aksum, Gonca Vuslateri, Erkan Can ve Tarık Ünlüoğlu başrolleri paylaşıyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.