‘Hedefimiz Büyükşehir ve 15 ilçe belediyesi’

SİYASET 23.01.2018 - 12:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1841+ kez okundu.
 

‘Hedefimiz Büyükşehir ve 15 ilçe belediyesi’

  ADANA-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av. Aziz Erbek, yeniden güven tazeleyerek seçilen CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MAZBATAMIZI GERİ ALSINLAR CHP Seyhan İlçe Yönetimi’nin yanı sıra partililerin de hazır bulunduğu ziyarette neden Büyükşehir Belediyesi’ni hedeflediğini anlatan Av.Erbek, ‘Artık kentimiz için bir şeyler yapılmalı. Biz de Adana ve Adanalı hemşehrilerimiz için taşın altına elimizi koymamız gerektiğini düşündük. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip olduk. Adana ile ilgili hayal olmayan projelerimiz var. Seçildiğimiz günden itibaren 3 yıl boyunca Adana’da çok farklı hizmetler yapacağız. Bu konu da oldukça iddialıyız.Eğer söz verdiğimiz projelerimiz ile ilgili hizmette aksaklık olursa, halkımız  4. yıl belediye başkanlığı mazbatamızı geri alsın.’dedi. REFERANS OLACAK İlk 3 yılın kendisi veya CHP’li bir Büyükşehir Belediye Başkanı için büyük bir referans olacağını vurgulayan Av.Erbek, ‘Adanalı hemşehrilerimiz artık sosyal demokrat bir Büyükşehir Belediye Başkanına şans tanımalı. Hedefimiz partimize Büyükşehir ve 15 ilçe belediyesini kazandırmak. Sadece partililerimizden değil, tüm Adana seçmeninden destek istiyoruz. Kentimize sosyal demokrat belediyecilik anlayışı hakim olmalı. Hemşehrilerimiz artık hesap veren, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile tanışmalı. Adil, meşru ve makul bir yönetim fikri ile Büyükşehir’e talibiz.’diye konuştu. 5 BİN ÖĞRENCİYE BURS Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarının doğru şekilde kullanıldığı zaman yapılamayacak hizmetin olmadığını vurgulayan Av.Aziz Erbek, ‘İlk iki yıl içerisinde 5 bin öğrenciye burs imkanı sağlayacağız. Kırsalda ilçe örgütlerimiz ile belirleyeceğimiz 30 okulun tüm öğrencilerinin kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarını karşılayacağız ve okutacağız. Her kademedeki öğrencilerimiz için yurtlar yapmayı planlıyoruz. Kent içi alt yapı, üst yapı, ulaşım ve her türlü sorun için de projelerimiz var. Adana’nın tüm sorunlarını çözecek projeler bizde var, kentin tek kurtuluş reçetesi sosyal demokrat belediyelerde.’dedi. ADANA KÖTÜ YÖNETİLDİ CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu Av.Erbek’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ‘Adana bugüne kadar çok kötü yönetildi.Teşvik ve yatırımlardan pay alamadı. Adana’yı marka şehir yapmak hepimizin özlemi. Seyhan ilçemiz, Adana’nın toplam oy oranının üçte bir oy oranına sahip olan bir ilçe.Kollektif bir çalışma ile yerelde iktidar olma şansımız oldukça yüksek.Seyhan’da yerel seçimlerde hedefimiz en az 200 bin oy almak.Referandumda birlikte hareket ettiğimiz ‘Hayır Bloğu’nu da yanımıza alırsak daha da güçleneceğiz.CHP örgütleri belediye başkanlarının düşmanları değil. Yerel seçimlerde partimizin iktidarı için, tüm adaylarımıza destek vermeye, çalışmaya hazırız.’diye belirtti.  

 

ADANA-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av. Aziz Erbek, yeniden güven tazeleyerek seçilen CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MAZBATAMIZI GERİ ALSINLAR

CHP Seyhan İlçe Yönetimi’nin yanı sıra partililerin de hazır bulunduğu ziyarette neden Büyükşehir Belediyesi’ni hedeflediğini anlatan Av.Erbek, ‘Artık kentimiz için bir şeyler yapılmalı. Biz de Adana ve Adanalı hemşehrilerimiz için taşın altına elimizi koymamız gerektiğini düşündük. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip olduk. Adana ile ilgili hayal olmayan projelerimiz var. Seçildiğimiz günden itibaren 3 yıl boyunca Adana’da çok farklı hizmetler yapacağız. Bu konu da oldukça iddialıyız.Eğer söz verdiğimiz projelerimiz ile ilgili hizmette aksaklık olursa, halkımız  4. yıl belediye başkanlığı mazbatamızı geri alsın.’dedi.

REFERANS OLACAK

İlk 3 yılın kendisi veya CHP’li bir Büyükşehir Belediye Başkanı için büyük bir referans olacağını vurgulayan Av.Erbek, ‘Adanalı hemşehrilerimiz artık sosyal demokrat bir Büyükşehir Belediye Başkanına şans tanımalı. Hedefimiz partimize Büyükşehir ve 15 ilçe belediyesini kazandırmak. Sadece partililerimizden değil, tüm Adana seçmeninden destek istiyoruz. Kentimize sosyal demokrat belediyecilik anlayışı hakim olmalı. Hemşehrilerimiz artık hesap veren, şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile tanışmalı. Adil, meşru ve makul bir yönetim fikri ile Büyükşehir’e talibiz.’diye konuştu.

5 BİN ÖĞRENCİYE BURS

Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarının doğru şekilde kullanıldığı zaman yapılamayacak hizmetin olmadığını vurgulayan Av.Aziz Erbek, ‘İlk iki yıl içerisinde 5 bin öğrenciye burs imkanı sağlayacağız. Kırsalda ilçe örgütlerimiz ile belirleyeceğimiz 30 okulun tüm öğrencilerinin kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarını karşılayacağız ve okutacağız. Her kademedeki öğrencilerimiz için yurtlar yapmayı planlıyoruz. Kent içi alt yapı, üst yapı, ulaşım ve her türlü sorun için de projelerimiz var. Adana’nın tüm sorunlarını çözecek projeler bizde var, kentin tek kurtuluş reçetesi sosyal demokrat belediyelerde.’dedi.

ADANA KÖTÜ YÖNETİLDİ

CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu Av.Erbek’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ‘Adana bugüne kadar çok kötü yönetildi.Teşvik ve yatırımlardan pay alamadı. Adana’yı marka şehir yapmak hepimizin özlemi. Seyhan ilçemiz, Adana’nın toplam oy oranının üçte bir oy oranına sahip olan bir ilçe.Kollektif bir çalışma ile yerelde iktidar olma şansımız oldukça yüksek.Seyhan’da yerel seçimlerde hedefimiz en az 200 bin oy almak.Referandumda birlikte hareket ettiğimiz ‘Hayır Bloğu’nu da yanımıza alırsak daha da güçleneceğiz.CHP örgütleri belediye başkanlarının düşmanları değil. Yerel seçimlerde partimizin iktidarı için, tüm adaylarımıza destek vermeye, çalışmaya hazırız.’diye belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.