“HEDEFLERİNİZE ULAŞMAK ELİNİZDE”

26.02.2019 - 14:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1131+ kez okundu.
 

“HEDEFLERİNİZE ULAŞMAK ELİNİZDE”

  SANKO Üniversitesi akademisyenleri tarafından yarın (27 Şubat 2019, Çarşamba) Kilis’te eğitimciler ve öğrencilere yönelik kariyer günü düzenlenecek.   Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin akademisyenleri “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde” konulu kariyer gününde kapsamında çeşitli konularda bilgiler paylaşacak.   SANKO Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bayram ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu’nun da katılım göstereceği kariyer gününde Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kemal Bakır, Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Pınar Günel Karadeniz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Meryem Kılıç, Beslenme ve Diyeteteik Bölümü’nden Öğr. Gör. Funda Esin Fakılı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Öğr. Gör. Halil İbrahim Ergen, fakülteler ve bölümleri ile sunumlar yaparak, katılımcıların sorularını yanıtlayacak.   Kariyer günü Kilis Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak.   SANKO ÜNİVERSİTESİ 2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

 

SANKO Üniversitesi akademisyenleri tarafından yarın (27 Şubat 2019, Çarşamba) Kilis’te eğitimciler ve öğrencilere yönelik kariyer günü düzenlenecek.

 

Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin akademisyenleri “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde” konulu kariyer gününde kapsamında çeşitli konularda bilgiler paylaşacak.

 

SANKO Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bayram ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu’nun da katılım göstereceği kariyer gününde Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kemal Bakır, Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Pınar Günel Karadeniz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Meryem Kılıç, Beslenme ve Diyeteteik Bölümü’nden Öğr. Gör. Funda Esin Fakılı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Öğr. Gör. Halil İbrahim Ergen, fakülteler ve bölümleri ile sunumlar yaparak, katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

 

Kariyer günü Kilis Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak.

 

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.