HEM SUÇLU, HEM GÜÇLÜ!

GÜNDEM 24.09.2017 - 14:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2549+ kez okundu.
 

HEM SUÇLU, HEM GÜÇLÜ!

Baba-oğul müteahhitten dayak yiyip hastanelik olan iki çocuk annesi Tuğba Balyemez’e EGEMEN ulaştı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye, Murtaza ve Resul Sırkıntı’dan gördüğü şiddeti korku dolu gözlerle anlatan Tuğba Balyemez, “Kamera kayıtları silinmediyse her şey ortaya çıkar” dedi.
  6 YILDIR İNŞAATA BAŞLAMADI, KİRA PARASI VERMEDİLER 2 ÇOCUK ANNESİNE SALDIRIP  HASTANELİK ETTİLER       “SONUNA KADAR GİDECEĞİM” Adana’da müteahhit Murtaza Sırkıntı ile oğlu Resul Sırkıntı’dan ’12 bin lira tutarında kira parası’ istediği için tekme-tokat dayak yiyip yerlerde sürüklenen iki çocuk annesi Tuğba Balyemez’e EGEMEN ulaştı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatan Balyemez, “dava açıp sonuna kadar gideceğim” dedi.   12 BİN LİRA KİRA İSTEDİ DİYE Olay, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi Turgut Özal Bulvarı Mehmet Gergin apartmanında geçen Cuma günü yaşandı. 6 yıl önce Müteahhit Murtaza ve oğlu Resul Sırkıntı ile Mithatpaşa mahallesindeki 2 bin 200 metrekarelik arsa için anlaşma imzalayan Tuğba Balyemez, aradan geçen bu sürede inşaat yapılmayınca ilk kez geçen yıl kira parası istedi. Ancak Murtaza Sırkıntı para vermeyince kredi çekip kirasını ödemek zorunda kaldı.   “ŞEREFSİZ İNSANLAR DEĞİLİZ” Uzun bir süreden beri hala inşaata başlayamayan müteahhit Resul Sırkıntı, bu yıl için Balyemez’e 12 bin tutarında kira parasını karşılama sözü verdi. Sırkıntı, “Biz sözümüzü verdik. Sözünü yutacak, şerefsiz insanlar değiliz” dedi. Ancak kira günü gelmeyince Resul Sırkıntı’nın yanına giden iki çocuk annesi kadın, burada baba-oğul müteahhitlerin hakaretlerine maruz kayıp tekme-tokat saldırıya uğradı. KAMERA KAYITLARINI SİLDİRMEDİLERSE… Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nde kendisine yönelik saldırıyla ilgili darp raporu alan Balyemez, Fatih Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye yaşadıklarını korku dolu gözlerle ağlayarak anlatan Tuğba Balyemez, “Eğer kamera kayıtlarını sildirmedilerse, kayıtlarda benim yerlerde sürüklenmem. Arkadaşımın üstünde 7-8 kişinin tepindiğini, her şeyi görebilirler” dedi. Yalnızca hakkı olan parayı almak istemekten başka bir şey yapmadığını kaydeden Balyemez, şunları anlattı: “6 sene önce yapılmış sözleşme var. Hukuki durumu ile amcam, halam ile ağabeyim ilgileniyor. 5 sene sonra yenilenmesi gerekiyormuş. 2 ay önce oturduk, gayet güzel tamam dedik. İmar açılacak dediler, işler gayet iyi giderken.  İşin kötü ve vahim tarafı illa insanlara bir şey mi olması gerekiyor. Biri mi ölmeli. Arsanın içindeki harabe hale gelen yerde tinerciler yaşıyor mahalleli mağdurum ben diyor, Koskoca arsamızı vermişiz. Karşılığında ödeyeceği sadece 12 bin lira.” ERKEKLİK BELİNDEKİ SİLAHA GÜVENMEK MİDİR? Sözleşmenin iptali için de dava açacaklarını vurgulayan Balyemez, konu ne olursa olsun bir kadına el kaldırılmaması gerektiğine dikkat çekti. Balyemez, “Hakaret küfür, erkeklik bu mudur, belindeki silaha güvenmek midir erkeklik? Bu insanların karısı var çocuğu var annesi var. Dava açacağım soruna kadar gideceğim, şikayetçi olacağım.”  
Baba-oğul müteahhitten dayak yiyip hastanelik olan iki çocuk annesi Tuğba Balyemez’e EGEMEN ulaştı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye, Murtaza ve Resul Sırkıntı’dan gördüğü şiddeti korku dolu gözlerle anlatan Tuğba Balyemez, “Kamera kayıtları silinmediyse her şey ortaya çıkar” dedi.

 

6 YILDIR İNŞAATA BAŞLAMADI,

KİRA PARASI VERMEDİLER

2 ÇOCUK ANNESİNE SALDIRIP 

HASTANELİK ETTİLER

 

 

 

“SONUNA KADAR GİDECEĞİM”

Adana’da müteahhit Murtaza Sırkıntı ile oğlu Resul Sırkıntı’dan ’12 bin lira tutarında kira parası’ istediği için tekme-tokat dayak yiyip yerlerde sürüklenen iki çocuk annesi Tuğba Balyemez’e EGEMEN ulaştı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatan Balyemez, “dava açıp sonuna kadar gideceğim” dedi.

 

12 BİN LİRA KİRA İSTEDİ DİYE

Olay, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi Turgut Özal Bulvarı Mehmet Gergin apartmanında geçen Cuma günü yaşandı. 6 yıl önce Müteahhit Murtaza ve oğlu Resul Sırkıntı ile Mithatpaşa mahallesindeki 2 bin 200 metrekarelik arsa için anlaşma imzalayan Tuğba Balyemez, aradan geçen bu sürede inşaat yapılmayınca ilk kez geçen yıl kira parası istedi. Ancak Murtaza Sırkıntı para vermeyince kredi çekip kirasını ödemek zorunda kaldı.

 

“ŞEREFSİZ İNSANLAR DEĞİLİZ”

Uzun bir süreden beri hala inşaata başlayamayan müteahhit Resul Sırkıntı, bu yıl için Balyemez’e 12 bin tutarında kira parasını karşılama sözü verdi. Sırkıntı, “Biz sözümüzü verdik. Sözünü yutacak, şerefsiz insanlar değiliz” dedi. Ancak kira günü gelmeyince Resul Sırkıntı’nın yanına giden iki çocuk annesi kadın, burada baba-oğul müteahhitlerin hakaretlerine maruz kayıp tekme-tokat saldırıya uğradı.

KAMERA KAYITLARINI SİLDİRMEDİLERSE…

Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nde kendisine yönelik saldırıyla ilgili darp raporu alan Balyemez, Fatih Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’ye yaşadıklarını korku dolu gözlerle ağlayarak anlatan Tuğba Balyemez, “Eğer kamera kayıtlarını sildirmedilerse, kayıtlarda benim yerlerde sürüklenmem. Arkadaşımın üstünde 7-8 kişinin tepindiğini, her şeyi görebilirler” dedi. Yalnızca hakkı olan parayı almak istemekten başka bir şey yapmadığını kaydeden Balyemez, şunları anlattı: “6 sene önce yapılmış sözleşme var. Hukuki durumu ile amcam, halam ile ağabeyim ilgileniyor. 5 sene sonra yenilenmesi gerekiyormuş. 2 ay önce oturduk, gayet güzel tamam dedik. İmar açılacak dediler, işler gayet iyi giderken.  İşin kötü ve vahim tarafı illa insanlara bir şey mi olması gerekiyor. Biri mi ölmeli. Arsanın içindeki harabe hale gelen yerde tinerciler yaşıyor mahalleli mağdurum ben diyor, Koskoca arsamızı vermişiz. Karşılığında ödeyeceği sadece 12 bin lira.”

ERKEKLİK BELİNDEKİ SİLAHA GÜVENMEK MİDİR?

Sözleşmenin iptali için de dava açacaklarını vurgulayan Balyemez, konu ne olursa olsun bir kadına el kaldırılmaması gerektiğine dikkat çekti. Balyemez, “Hakaret küfür, erkeklik bu mudur, belindeki silaha güvenmek midir erkeklik? Bu insanların karısı var çocuğu var annesi var. Dava açacağım soruna kadar gideceğim, şikayetçi olacağım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.