"HEMŞEHRİLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK"

SİYASET 28.08.2017 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1562+ kez okundu.
 

"HEMŞEHRİLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek Adana’da uygulamaya koyulan ve uygulamaya hazır projeler hakkında brifing verdi
BAŞKAN SÖZLÜ BRİFİNG VERDİ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Genel Sekreter Şaban Acar ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Adana’da Milliyetçi Belediyeciliğe yakışır şekilde her vatandaşı aziz bilerek çalıştıklarını ifade eden Başkan Sözlü, Lider Devlet Bahçeli’ye 12 dev eser ile ilgili hazırlanan katalogu göstererek brifing verdi.   ‘’HEMŞERİLERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK’’ Hali hazırda uygulamaya koyulan projeler ve uygulaması planlanan projelerle Adana’nın çehresinin değişeceğini aktaran Başkan Sözlü, ‘’Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana ortaya konulan tavır ve dik duruşun idrakında, kamuya hizmet etme sorumluluğu ile çalışıyoruz. Cenab-ı Allah’ın izni ile Adana’nın çehresini değiştirecek, geliştirip, kalkındıracağız’’ dedi.   MHP LİDERİ’NDEN TAM NOT   MHP Lideri Devlet Bahçeli ise Adana’nın gelişip değişmesine katkı sunacak projelerin uygulanmasından mennuniyet duyduğunu, Adana Büyükşehir Belediyesi faaliyetlerini yakinen takip ve taktir  ettiğini belirterek hemşerilerine selam gönderdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek Adana’da uygulamaya koyulan ve uygulamaya hazır projeler hakkında brifing verdi

BAŞKAN SÖZLÜ BRİFİNG VERDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Genel Sekreter Şaban Acar ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Adana’da Milliyetçi Belediyeciliğe yakışır şekilde her vatandaşı aziz bilerek çalıştıklarını ifade eden Başkan Sözlü, Lider Devlet Bahçeli’ye 12 dev eser ile ilgili hazırlanan katalogu göstererek brifing verdi.

 

‘’HEMŞERİLERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK’’

Hali hazırda uygulamaya koyulan projeler ve uygulaması planlanan projelerle Adana’nın çehresinin değişeceğini aktaran Başkan Sözlü, ‘’Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana ortaya konulan tavır ve dik duruşun idrakında, kamuya hizmet etme sorumluluğu ile çalışıyoruz. Cenab-ı Allah’ın izni ile Adana’nın çehresini değiştirecek, geliştirip, kalkındıracağız’’ dedi.

 

MHP LİDERİ’NDEN TAM NOT

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli ise Adana’nın gelişip değişmesine katkı sunacak projelerin uygulanmasından mennuniyet duyduğunu, Adana Büyükşehir Belediyesi faaliyetlerini yakinen takip ve taktir  ettiğini belirterek hemşerilerine selam gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.