HEMŞEHRİLERİMİZİ DİNLEYEREK ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

GÜNDEM 17.09.2020 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1327+ kez okundu.
 

HEMŞEHRİLERİMİZİ DİNLEYEREK ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile Sağkaya mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Sağkaya Mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem vatandaşların sorunları çözmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ve gereken ne varsa yapacaklarını dile getirdi. “Hemşehrilerimizi dinleyerek çözümler üretiyoruz” Başkan Erdem, “Sosyal Belediyeciliği” anlayışıyla hareket ettiklerini, hayata geçirdikleri hizmetler ve projeler ile yürüttükleri tüm çalışmalarda buna büyük özen gösterdiklerini belirterek, “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını, sorunlarını her fırsatta dinleyerek çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bu sayede Ceyhan'ın her bir mahallesi, sokağı ve vatandaşı gerekli hizmetlere kavuşmuş olacak. Hemşehrilerimizle el ele vererek yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile Sağkaya mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Sağkaya Mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem vatandaşların sorunları çözmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ve gereken ne varsa yapacaklarını dile getirdi.

“Hemşehrilerimizi dinleyerek çözümler üretiyoruz”

Başkan Erdem, “Sosyal Belediyeciliği” anlayışıyla hareket ettiklerini, hayata geçirdikleri hizmetler ve projeler ile yürüttükleri tüm çalışmalarda buna büyük özen gösterdiklerini belirterek, “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını, sorunlarını her fırsatta dinleyerek çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bu sayede Ceyhan'ın her bir mahallesi, sokağı ve vatandaşı gerekli hizmetlere kavuşmuş olacak. Hemşehrilerimizle el ele vererek yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.