“Hepimiz engelli adayıyız”

11.05.2018 - 10:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2509+ kez okundu.
 

“Hepimiz engelli adayıyız”

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, engelliler haftası kapsamında engellileri yalnız bırakmadı
“Engelleri kaldıralım” ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, her vatandaşın engelli adayı olduğunu bilerek hareket etmesi gerektiğini vurguladı. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Adana’da düzenlenen bir çok etkinliğe katılan Tümer, engellilerin yaşamını kolaylaştırmak adına kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlara da görev düştüğünü ifade etti. İlk olarak Atatürk Parkı’nda düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam’ törenine katılan ve engelli vatandaşlara karanfil dağıtan Tümer, daha sonra Mavisu Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen engelsiz sanat sergisine katıldı. Sanatçı çocuklarla sergiyi değerlendiren Tümer, sergiye emeği geçenleri kutladı. ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret eden Tümer, Anneler Günü’nü kutlamaya hazırlanan annelerle, huzurevi sakinleriyle ve engellilerle sohbet etti. Tümer, tüm annelerin özel gününü kutladı. DEFİLEYE ÇIKTI ‘Engel Olma Destek Ol’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli çocuklarla birlikte gerçekleştirilen defileye katılmanın gururunu da yaşayan Tümer, defileye emeği geçenleri alkışladı. Günün son durağında ‘Engelsiz Yaşam Farkındalıklar Derneği’ üyeleriyle bir araya gelen Tümer, dernek başkan ve yöneticilerini engelliler için gerçekleştirdiği örnek çalışmalar için tebrik etti.
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, engelliler haftası kapsamında engellileri yalnız bırakmadı

“Engelleri kaldıralım”

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, her vatandaşın engelli adayı olduğunu bilerek hareket etmesi gerektiğini vurguladı. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Adana’da düzenlenen bir çok etkinliğe katılan Tümer, engellilerin yaşamını kolaylaştırmak adına kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlara da görev düştüğünü ifade etti. İlk olarak Atatürk Parkı’nda düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam’ törenine katılan ve engelli vatandaşlara karanfil dağıtan Tümer, daha sonra Mavisu Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen engelsiz sanat sergisine katıldı. Sanatçı çocuklarla sergiyi değerlendiren Tümer, sergiye emeği geçenleri kutladı.
ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret eden Tümer, Anneler Günü’nü kutlamaya hazırlanan annelerle, huzurevi sakinleriyle ve engellilerle sohbet etti. Tümer, tüm annelerin özel gününü kutladı.
DEFİLEYE ÇIKTI
‘Engel Olma Destek Ol’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli çocuklarla birlikte gerçekleştirilen defileye katılmanın gururunu da yaşayan Tümer, defileye emeği geçenleri alkışladı. Günün son durağında ‘Engelsiz Yaşam Farkındalıklar Derneği’ üyeleriyle bir araya gelen Tümer, dernek başkan ve yöneticilerini engelliler için gerçekleştirdiği örnek çalışmalar için tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.