Hepsiburada’dan pratik mutfak aletleri

31.08.2018 - 16:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1832+ kez okundu.
 

Hepsiburada’dan pratik mutfak aletleri

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, tatil dönüşü düzenli yemek alışkanlıklarıyla formunu geri kazanmak ya da korumak isteyenlere buharlı pişirici, yoğurt yapma makinesi, sebze kurutma makinesi, dumansız ızgara gibi pratik mutfak aletlerini öneriyor. Adana’nın alışveriş istatistiklerini de açıklayan Hepsiburada, dikkat çeken veriler ortaya koyuyor.
Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, yaz tatili ardından aldığı kiloları geri vermek ya da her daim formunu korumak isteyenlere buharlı pişiriciden yoğurt makinesine, katı meyve sıkacağından dumansız ızgaraya kadar sağlıklı yiyecekler hazırlamaya yardımcı onlarca çeşit mutfak aleti öneriyor. Adana’nın elektrikli mutfak aletleri kategorisi alışveriş trendlerini açıklayan Hepsiburada, erkeklerin kadınlara oranla 3 kat fazla alışveriş yaptığını ortaya koydu. En çok alışverişin 36-45 yaş aralığı tarafından yapıldığı belirtilen Adana’da, en çok talep Seyhan’dan geldi. Seyhan’ı sırasıyla Çukurova, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, Kozan, Pozantı takip etti.   Bir bardak vitamin deposu… Meyve ve sebzeleri sıvı olarak tüketmeye olanak sunarak, su içeriğini ve besin değerini kaybetmemelerini sağlayan meyve sıkacaklarından, buz kırma özelliği olan blenderlara kadar onlarca çeşit mutfak aletine Hepsiburada kolaylığı ve güvencesiyle ulaşılabiliyor. Buz gibi bir smoothie ya da taze meyve suyu ile serinlerken vitamin depolamak isteyenler çeşit çeşit markanın ürününe Hepsiburada’nın hızlı teslimat seçeneklerinden birini tercih ederek sahip olabiliyor.   Sağlıklı bir yaşam için sindirimi kolaylaştıran buharda pişen yemekler Hepsiburada “Sağlıklı Yaşam için Mutfak Aletleri” kampanyasıyla sindirimi kolaylaştıran, hazımsızlık sorunlarını gideren, buharda pişirme tekniğiyle yemek hazırlamaya imkân tanıyan ürünler sunuyor. Pişirme sırasında besindeki vitamin ve mineral kaybını önleyen buharlı pişiriciler, 20 farklı marka seçeneğiyle Hepsiburada’da bulunuyor.   Formumu korurken ızgaram da kokusuz olsun diyenlere Sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi ızgaranın keyfini çıkarmak isteyenler, dumansız döküm ve elektrikli ızgara çeşitlerinden kendi bütçe ve ihtiyaçlarına uygun olan ürüne Hepsiburada üzerinden hızlıca ulaşabiliyor. Hepsiburada ürün portföyünde sağlıklı ve lezzetli bir yemeğin ardından mutfak temizliğini kolaylaştıracak dumansız mangal ızgara temizleyicisi de yer alıyor.   Yoğurdunu kendi yapmak isteyene  Yoğurt, sağlıklı bir sofranın olmazsa olmazlarından biridir. İçerisinde katkı maddesi olmadığını bildiği, probiyotik içeriği yüksek kendi elleriyle yaptığı yoğurdu tercih edenler için Hepsiburada, farklı markaların yoğurt makinelerini özel avantajlarla sunuyor. Dijital kontrol ekranı ve zamanlama gibi özellikleriyle yoğurt makineleri kullanıcılara sağlıklı ve lezzetli bir yoğurdun yanı sıra pratik bir pişirme deneyimi yaşatıyor.   Hepsiburada’da satılan sağlıklı yaşam için mutfak aletlerine https://www.hepsiburada.com/saglikli-yasam-icin-mutfak-aletleri-c-80349299 linkinden ulaşılabiliyor.      
Türkiye’nin Hepsiburada’sı, tatil dönüşü düzenli yemek alışkanlıklarıyla formunu geri kazanmak ya da korumak isteyenlere buharlı pişirici, yoğurt yapma makinesi, sebze kurutma makinesi, dumansız ızgara gibi pratik mutfak aletlerini öneriyor. Adana’nın alışveriş istatistiklerini de açıklayan Hepsiburada, dikkat çeken veriler ortaya koyuyor.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, yaz tatili ardından aldığı kiloları geri vermek ya da her daim formunu korumak isteyenlere buharlı pişiriciden yoğurt makinesine, katı meyve sıkacağından dumansız ızgaraya kadar sağlıklı yiyecekler hazırlamaya yardımcı onlarca çeşit mutfak aleti öneriyor. Adana’nın elektrikli mutfak aletleri kategorisi alışveriş trendlerini açıklayan Hepsiburada, erkeklerin kadınlara oranla 3 kat fazla alışveriş yaptığını ortaya koydu. En çok alışverişin 36-45 yaş aralığı tarafından yapıldığı belirtilen Adana’da, en çok talep Seyhan’dan geldi. Seyhan’ı sırasıyla Çukurova, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, Kozan, Pozantı takip etti.

 

Bir bardak vitamin deposu…

Meyve ve sebzeleri sıvı olarak tüketmeye olanak sunarak, su içeriğini ve besin değerini kaybetmemelerini sağlayan meyve sıkacaklarından, buz kırma özelliği olan blenderlara kadar onlarca çeşit mutfak aletine Hepsiburada kolaylığı ve güvencesiyle ulaşılabiliyor. Buz gibi bir smoothie ya da taze meyve suyu ile serinlerken vitamin depolamak isteyenler çeşit çeşit markanın ürününe Hepsiburada’nın hızlı teslimat seçeneklerinden birini tercih ederek sahip olabiliyor.

 

Sağlıklı bir yaşam için sindirimi kolaylaştıran buharda pişen yemekler

Hepsiburada “Sağlıklı Yaşam için Mutfak Aletleri” kampanyasıyla sindirimi kolaylaştıran, hazımsızlık sorunlarını gideren, buharda pişirme tekniğiyle yemek hazırlamaya imkân tanıyan ürünler sunuyor. Pişirme sırasında besindeki vitamin ve mineral kaybını önleyen buharlı pişiriciler, 20 farklı marka seçeneğiyle Hepsiburada’da bulunuyor.

 

Formumu korurken ızgaram da kokusuz olsun diyenlere

Sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi ızgaranın keyfini çıkarmak isteyenler, dumansız döküm ve elektrikli ızgara çeşitlerinden kendi bütçe ve ihtiyaçlarına uygun olan ürüne Hepsiburada üzerinden hızlıca ulaşabiliyor. Hepsiburada ürün portföyünde sağlıklı ve lezzetli bir yemeğin ardından mutfak temizliğini kolaylaştıracak dumansız mangal ızgara temizleyicisi de yer alıyor.

 

Yoğurdunu kendi yapmak isteyene 

Yoğurt, sağlıklı bir sofranın olmazsa olmazlarından biridir. İçerisinde katkı maddesi olmadığını bildiği, probiyotik içeriği yüksek kendi elleriyle yaptığı yoğurdu tercih edenler için Hepsiburada, farklı markaların yoğurt makinelerini özel avantajlarla sunuyor. Dijital kontrol ekranı ve zamanlama gibi özellikleriyle yoğurt makineleri kullanıcılara sağlıklı ve lezzetli bir yoğurdun yanı sıra pratik bir pişirme deneyimi yaşatıyor.

 

Hepsiburada’da satılan sağlıklı yaşam için mutfak aletlerine https://www.hepsiburada.com/saglikli-yasam-icin-mutfak-aletleri-c-80349299 linkinden ulaşılabiliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.