HER MAÇ BİZİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDE

SPOR 27.11.2018 - 17:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 867+ kez okundu.
 

HER MAÇ BİZİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDE

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural:
  ZİYA İPEK / EGEMEN  Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Takımda güzel bir hava var. Önümüzde Boluspor maçı var. Analizlerimizi yaptık ve çalışmalarımızı hafta boyunca sürdüreceğiz. Bundan sonra önümüzdeki her maç bizim için altın değerinde” dedi.  GALİBİYETİ ÇOK İSTEDİK FAKAT  Vural, Adana Demirspor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında takıma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü oynadıkları Adanaspor maçında üzülen tarafın kendileri olduğunu belirten Vural, bir hafta boyunca derbiye iyi bir şekilde hazırlandıklarını ancak anlık bir hata yüzünden son dakikalarda beraberlik golünü yediklerini kaydetti. Vural, “Aslında bu maçın sonunda biz üzüldük, Adanaspor sevindi. Galibiyeti isteyen ve ona göre oynayan taraf bizdik. Sahaya yansıtmak istediğimiz şeylerin birçoğunu yansıttık” diye konuştu. Vural, bir gazetecinin Adanaspor maçında kaleyi Çağlar yerine Kurtuluş’a teslim etmesini sırması üzerine " Çağlar çok yetenekli bir kaleci. Kurtuluş’un geçen sezon gösterdiği performans ortada. Yani işin kısası her kalecimiz bizim için değerli. Bu karşılaşmada geriden oyun kurmak adına Kurtuluş’un daha yararlı olacağını düşündük. Ondan dolayı tercihimiz bu yönde oldu” dedi.  Vural, Adana Demirspor'un yönetimi, teknik kadrosu ve oyuncularıyla bir aile havası yakaladığını ifade ederek, herkesin başarılı olmak için elinden geleni yaptığını sözlerine ekledi.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural:

 


ZİYA İPEK / EGEMEN 
Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Takımda güzel bir hava var. Önümüzde Boluspor maçı var. Analizlerimizi yaptık ve çalışmalarımızı hafta boyunca sürdüreceğiz. Bundan sonra önümüzdeki her maç bizim için altın değerinde” dedi. 
GALİBİYETİ ÇOK İSTEDİK FAKAT 
Vural, Adana Demirspor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında takıma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü oynadıkları Adanaspor maçında üzülen tarafın kendileri olduğunu belirten Vural, bir hafta boyunca derbiye iyi bir şekilde hazırlandıklarını ancak anlık bir hata yüzünden son dakikalarda beraberlik golünü yediklerini kaydetti. Vural, “Aslında bu maçın sonunda biz üzüldük, Adanaspor sevindi. Galibiyeti isteyen ve ona göre oynayan taraf bizdik. Sahaya yansıtmak istediğimiz şeylerin birçoğunu yansıttık” diye konuştu.
Vural, bir gazetecinin Adanaspor maçında kaleyi Çağlar yerine Kurtuluş’a teslim etmesini sırması üzerine " Çağlar çok yetenekli bir kaleci. Kurtuluş’un geçen sezon gösterdiği performans ortada. Yani işin kısası her kalecimiz bizim için değerli. Bu karşılaşmada geriden oyun kurmak adına Kurtuluş’un daha yararlı olacağını düşündük. Ondan dolayı tercihimiz bu yönde oldu” dedi. 
Vural, Adana Demirspor'un yönetimi, teknik kadrosu ve oyuncularıyla bir aile havası yakaladığını ifade ederek, herkesin başarılı olmak için elinden geleni yaptığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.