Her yer işgal altında

GÜNDEM 11.12.2017 - 15:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1312+ kez okundu.
 

Her yer işgal altında

Adana’nın kent merkezi tepeden tırnağa, adım adım işgal altında.  KALDIRIMLAR TAMAMEN TUTULMUŞ Araç parkı için yapılan ceplerin arkası, önü, kaldırımlar, yollar adeta tutulmuş. Yol boyunca yan yana çift şekilde park eden araçlar yüzünden yol daralıyor, trafik kilitleniyor. Bekleyen sürücüler, peş peşe kornalara yüklenince gürültü kirliliğiyle birlikte trafik cinnet geçirtiyor.  GİYİM MAĞAZALARI BİLE İŞGALCİ Özellikle Ziyapaşa Bulvarı’nda kaldırımlar kafe, restoran ve barların işgali altında. Bazı işletmeler kaldırıma oturma grubu bile koyuyor. Artık marka giyim mağazaları bile yeni trend adı altında kaldırımlara masa-sandalye doldurup müşterilerini kafe tarzı ağırlıyor.  CEPLERİN ARKASINA BİLE  ARAÇ PARK EDİLİYOR Otoparklar yetersiz, kaldırımlar üzerinde yürünmeyecek kadar dolu. Trafik keşmekeş. Neredeyse tüm kaldırımlar, seyyar güneşlik, su ve kola dolapları, lokanta, bar ve kafelerin masa ve sandalyeleriyle işgal edilmiş. Bulvarlar üzerindeki ceplerin arkasına bile araç park ediliyor.  ŞEHİRDE NEFES ALINMIYOR  Şehir merkezinde neredeyse nefes alınamıyor. Dörtyol, Ziyapaşa Bulvarı, Atatürk caddesi, Kuruköprü, Sular mevki, Saydam caddesi, Küçüksaat, Eski vilayet neredeyse 24 saat tıkanıyor. Ne işgale, ne trafik çilesine karşı önlem alınıyor.

Adana’nın kent merkezi tepeden tırnağa, adım adım işgal altında. 

KALDIRIMLAR TAMAMEN TUTULMUŞ
Araç parkı için yapılan ceplerin arkası, önü, kaldırımlar, yollar adeta tutulmuş. Yol boyunca yan yana çift şekilde park eden araçlar yüzünden yol daralıyor, trafik kilitleniyor. Bekleyen sürücüler, peş peşe kornalara yüklenince gürültü kirliliğiyle birlikte trafik cinnet geçirtiyor. 
GİYİM MAĞAZALARI BİLE İŞGALCİ
Özellikle Ziyapaşa Bulvarı’nda kaldırımlar kafe, restoran ve barların işgali altında. Bazı işletmeler kaldırıma oturma grubu bile koyuyor. Artık marka giyim mağazaları bile yeni trend adı altında kaldırımlara masa-sandalye doldurup müşterilerini kafe tarzı ağırlıyor. 
CEPLERİN ARKASINA BİLE 
ARAÇ PARK EDİLİYOR
Otoparklar yetersiz, kaldırımlar üzerinde yürünmeyecek kadar dolu. Trafik keşmekeş. Neredeyse tüm kaldırımlar, seyyar güneşlik, su ve kola dolapları, lokanta, bar ve kafelerin masa ve sandalyeleriyle işgal edilmiş. Bulvarlar üzerindeki ceplerin arkasına bile araç park ediliyor. 
ŞEHİRDE NEFES ALINMIYOR 
Şehir merkezinde neredeyse nefes alınamıyor. Dörtyol, Ziyapaşa Bulvarı, Atatürk caddesi, Kuruköprü, Sular mevki, Saydam caddesi, Küçüksaat, Eski vilayet neredeyse 24 saat tıkanıyor. Ne işgale, ne trafik çilesine karşı önlem alınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.