HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

GÜNDEM 16.05.2019 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2307+ kez okundu.
 

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi, İşadamı Aziz Aslan:
    DAHA BÜYÜK BAŞARILAR BİZİ BEKLİYOR Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 31 Mart yerel seçimlerinde büyük başarı yakaladığına dikkat çeken CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi, İşadamı Aziz Aslan, “Amacımız, kazandığımız bütün yerlerde dayanışma ve hoşgörü içerisinde iyi çalışmalar yaparak milletimize kendimizi anlatabilmektir. Bunu yaptığımızda ileride daha güzel başarılar elde edeceğimizi biliyorum” dedi. Aslan, yenilenecek İstanbul seçimleri için ise “Her şey çok güzel olacak” mesajı verdi. ÇUKUROVA’DA İYİ BİR EKİMİZ VAR Aslan, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 31 Mart seçimlerinden Çukurova ilçesinde CHP’nin belediye meclis üyesi olarak çıkan başarılı işadamı Aslan, öncelikli hedefinin halkın sorunlarını dinleyip çözüm üretmek olacağına dikkat çekti. Aslan, “Çukurova Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin ve diğer arkadaşlarla güzel bir ekip oluşturduk. Bu ekiple, ilçemize ne gibi bir faydamız olur, vatandaşa nasıl bir katkı verebiliriz bunun çalışmasını yapıyoruz. Çukurova’yı da iyi bir hizmet ve anlayışla güzel yerlere taşımak istiyoruz” diye konuştu. EN İYİ HİZMET İÇİN SÖZ VERİYORUZ Aziz Aslan, şunları söyledi: “Öncelikli hedefimiz halkımıza, Çukurova’mıza iyi hizmet sunabilmek. Bu anlayışıyla başkanımızla birlikte; Çukurova için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hizmet yaptıktan sonra halktan gelecek talepleri de göz ardı etmeden dinleyeceğiz. Adana’nın her açıdan daha iyi yerlere gelmesi için canla başla çalışacağım. Çünkü her açıdan güçlü ve büyük bir şehirle geleceği daha iyi kurabiliriz. Çocuklar ve gençler, kadınlar, yaşlılar, engelliler, hastalar, işçiler, öğrenciler, emekliler ve toplumun tüm kesimleri için halkımıza sonsuz hizmet yapacağımıza dair söz veriyoruz.” CHP İKTİDARININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ Belediyeciliğin bir hizmet yarışı olduğuna vurgu yapan Aziz Aslan, yaptıkları iyi çalışmalarla sosyal belediyecilik anlayışını teminat olarak göstereceklerini ve genel seçimlerde, halkın CHP’yi iktidara taşımasının önünü açacaklarını bildirdi. Türkiye’nin 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine kilitlendiğini hatırlatan CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aziz Aslan, “İstanbul’da hakkımız olan bir başkanlık elimizden alınmıştır. Ancak şunu biliyoruz ki; İstanbul için her şey Allah’ın izniyle güzel olacak. Amacımız, İstanbul’da ve aldığımız bütün belediyelerde dayanışma, hoşgörü içerisinde hizmet yaparak bütün Türkiye’ye kendimizi anlatabilmektir. Anlattığımız zaman ileride daha güzel başarılar elde edeceğimizi tahmin ediyorum. O yüzden her şey çok güzel olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu destekliyoruz, yanındayız, birlikteyiz. Her türlü birlikteyiz. Siyasi, maddi, manevi olarak Sayın İmamoğlu’nun arkasındayız. İstanbul’u Allah’ın izniyle alacağız. Gelecekte İstanbul’da hizmetin nasıl olacağını insanlarımıza göstereceğiz.”   
CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi, İşadamı Aziz Aslan:

 

 

DAHA BÜYÜK BAŞARILAR BİZİ BEKLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 31 Mart yerel seçimlerinde büyük başarı yakaladığına dikkat çeken CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi, İşadamı Aziz Aslan, “Amacımız, kazandığımız bütün yerlerde dayanışma ve hoşgörü içerisinde iyi çalışmalar yaparak milletimize kendimizi anlatabilmektir. Bunu yaptığımızda ileride daha güzel başarılar elde edeceğimizi biliyorum” dedi. Aslan, yenilenecek İstanbul seçimleri için ise “Her şey çok güzel olacak” mesajı verdi.

ÇUKUROVA’DA İYİ BİR EKİMİZ VAR

Aslan, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 31 Mart seçimlerinden Çukurova ilçesinde CHP’nin belediye meclis üyesi olarak çıkan başarılı işadamı Aslan, öncelikli hedefinin halkın sorunlarını dinleyip çözüm üretmek olacağına dikkat çekti. Aslan, “Çukurova Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin ve diğer arkadaşlarla güzel bir ekip oluşturduk. Bu ekiple, ilçemize ne gibi bir faydamız olur, vatandaşa nasıl bir katkı verebiliriz bunun çalışmasını yapıyoruz. Çukurova’yı da iyi bir hizmet ve anlayışla güzel yerlere taşımak istiyoruz” diye konuştu.

EN İYİ HİZMET İÇİN SÖZ VERİYORUZ

Aziz Aslan, şunları söyledi: “Öncelikli hedefimiz halkımıza, Çukurova’mıza iyi hizmet sunabilmek. Bu anlayışıyla başkanımızla birlikte; Çukurova için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hizmet yaptıktan sonra halktan gelecek talepleri de göz ardı etmeden dinleyeceğiz. Adana’nın her açıdan daha iyi yerlere gelmesi için canla başla çalışacağım. Çünkü her açıdan güçlü ve büyük bir şehirle geleceği daha iyi kurabiliriz. Çocuklar ve gençler, kadınlar, yaşlılar, engelliler, hastalar, işçiler, öğrenciler, emekliler ve toplumun tüm kesimleri için halkımıza sonsuz hizmet yapacağımıza dair söz veriyoruz.”

CHP İKTİDARININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

Belediyeciliğin bir hizmet yarışı olduğuna vurgu yapan Aziz Aslan, yaptıkları iyi çalışmalarla sosyal belediyecilik anlayışını teminat olarak göstereceklerini ve genel seçimlerde, halkın CHP’yi iktidara taşımasının önünü açacaklarını bildirdi. Türkiye’nin 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine kilitlendiğini hatırlatan CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aziz Aslan, “İstanbul’da hakkımız olan bir başkanlık elimizden alınmıştır. Ancak şunu biliyoruz ki; İstanbul için her şey Allah’ın izniyle güzel olacak. Amacımız, İstanbul’da ve aldığımız bütün belediyelerde dayanışma, hoşgörü içerisinde hizmet yaparak bütün Türkiye’ye kendimizi anlatabilmektir. Anlattığımız zaman ileride daha güzel başarılar elde edeceğimizi tahmin ediyorum. O yüzden her şey çok güzel olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu destekliyoruz, yanındayız, birlikteyiz. Her türlü birlikteyiz. Siyasi, maddi, manevi olarak Sayın İmamoğlu’nun arkasındayız. İstanbul’u Allah’ın izniyle alacağız. Gelecekte İstanbul’da hizmetin nasıl olacağını insanlarımıza göstereceğiz.” 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.