HERŞEY SEÇİME KADARMIŞ!

GÜNDEM 14.04.2019 - 15:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2329+ kez okundu.
 

HERŞEY SEÇİME KADARMIŞ!

  Adana’da Cumhur ittifakı adayı MHP’li Hüseyin Sözlü’nün yerel seçimi kaybetmesinin ardından şehrin 3 noktasında kurulan tanzim satış yerlerinde de satışlar durdu. Yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ‘tanzim satışları’ yeniden kurup kurmayacağı merak ediliyor. Artan sebze ve meyve fiyatlarından dolayı, zor durumdaki vatandaşları korumak amacıyla hayata geçirilen ve Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nce sübvanse edilen tanzim satış noktaları, seçimle birlikte sonlandı. Büyükşehir Belediyesi’nce 31 Mart yerel seçimleri öncesi merkez Çukurova ilçesi Kurttepe metro istasyonu yanında, merkez Seyhan ilçesi Mavi Bulvar kanal boyu ile merkez Yüreğir ilçesi  Dadaloğlu kavşağında kurulan tanzim satış yerleri artık vatandaşa “ucuz patates, soğan, domates, biber, patlıcan, ıspanak” satmıyor. UCUZ SEBZE MEYVE İSTİYORUZ Bugünlerde orta gelirli vatandaşların daha çok yokluğunu htiği tanzim satış noktalarının yeniden kurulup kurulmayacağını merak eden vatandaşlar, “Seçimden sonra hayat pahalılığı sürüyor. Patates ve soğan ile domates fiyatları düşmedi. Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden tanzim satış noktaları oluşturmasını bekliyoruz.” diyor. İLK GÜN AKIN ETMİŞLERDİ! Açılışın ilk günü vatandaşlar adeta tanzim satış mağazasına akın etmişti. Semt pazarlarındaki fiyatların el yaktığını anlatan vatandaşlar, tanzim satışta fiyatların oldukça uygun olduğunu belirtti. Tanzim satışların çoğalmasını isteyenler olduğu gibi fiyatların semt pazarlarında da el yakmadan alınmasını gerektiğini belirtenler oldu. Tanzim satış mağazasında fiyatı semt pazarlarında 7 liraya kadar çıkan ıspanak 2 liradan, fiyatı 15 liraya kadar çıkan yeşil biber 4 liradan satıldı. Diğer ürünlerin fiyatları ise şöyle oldu: Soğan 2 TL, patates 2 TL, salatalık 3 TL, domates 2 TL, patlıcan 4,5 TL, limon 1 TL, portakal 1 TL, elma 1,5 TL.

 

Adana’da Cumhur ittifakı adayı MHP’li Hüseyin Sözlü’nün yerel seçimi kaybetmesinin ardından şehrin 3 noktasında kurulan tanzim satış yerlerinde de satışlar durdu. Yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ‘tanzim satışları’ yeniden kurup kurmayacağı merak ediliyor.

Artan sebze ve meyve fiyatlarından dolayı, zor durumdaki vatandaşları korumak amacıyla hayata geçirilen ve Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nce sübvanse edilen tanzim satış noktaları, seçimle birlikte sonlandı. Büyükşehir Belediyesi’nce 31 Mart yerel seçimleri öncesi merkez Çukurova ilçesi Kurttepe metro istasyonu yanında, merkez Seyhan ilçesi Mavi Bulvar kanal boyu ile merkez Yüreğir ilçesi  Dadaloğlu kavşağında kurulan tanzim satış yerleri artık vatandaşa “ucuz patates, soğan, domates, biber, patlıcan, ıspanak” satmıyor.

UCUZ SEBZE MEYVE İSTİYORUZ

Bugünlerde orta gelirli vatandaşların daha çok yokluğunu htiği tanzim satış noktalarının yeniden kurulup kurulmayacağını merak eden vatandaşlar, “Seçimden sonra hayat pahalılığı sürüyor. Patates ve soğan ile domates fiyatları düşmedi. Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden tanzim satış noktaları oluşturmasını bekliyoruz.” diyor.

İLK GÜN AKIN ETMİŞLERDİ!

Açılışın ilk günü vatandaşlar adeta tanzim satış mağazasına akın etmişti. Semt pazarlarındaki fiyatların el yaktığını anlatan vatandaşlar, tanzim satışta fiyatların oldukça uygun olduğunu belirtti. Tanzim satışların çoğalmasını isteyenler olduğu gibi fiyatların semt pazarlarında da el yakmadan alınmasını gerektiğini belirtenler oldu. Tanzim satış mağazasında fiyatı semt pazarlarında 7 liraya kadar çıkan ıspanak 2 liradan, fiyatı 15 liraya kadar çıkan yeşil biber 4 liradan satıldı. Diğer ürünlerin fiyatları ise şöyle oldu: Soğan 2 TL, patates 2 TL, salatalık 3 TL, domates 2 TL, patlıcan 4,5 TL, limon 1 TL, portakal 1 TL, elma 1,5 TL.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.