“Hiç bir aday örgütlerde yer almayacak”

SİYASET 17.08.2017 - 14:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1310+ kez okundu.
 

“Hiç bir aday örgütlerde yer almayacak”

  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MYK toplantısında PM ve MYK üyelerini de kapsayacak şekilde yerel seçimi hedefleyen isimlerin CHP yönetimlerinin hiç bir kademesinde yer almayacağını söyledi.  MECLİS ÜYELİĞİ DÜŞÜNÜNLERE DE MESAJ VERDİ CHP’ye yakın kaynaklardan sızan bilgiye göre Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği düşünenler yönetim ve örgüt başkanlıklarına aday olmasın" süzünü yineledi.  BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ÖNSEÇİM YAPILMAYACAK” Belediye başkanlarına ise “Delege siçimi ve örgütlere müdahale etmeyin” uyarısında bulunan Kılıçadaroğlu, belediye başkan adaylıklarının belirlenmesinde ise ön seçim yapılmayacağını söyledi.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, MYK toplantısında PM ve MYK üyelerini de kapsayacak şekilde yerel seçimi hedefleyen isimlerin CHP yönetimlerinin hiç bir kademesinde yer almayacağını söyledi. 
MECLİS ÜYELİĞİ DÜŞÜNÜNLERE DE MESAJ VERDİ
CHP’ye yakın kaynaklardan sızan bilgiye göre Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği düşünenler yönetim ve örgüt başkanlıklarına aday olmasın" süzünü yineledi. 
BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ÖNSEÇİM YAPILMAYACAK”
Belediye başkanlarına ise “Delege siçimi ve örgütlere müdahale etmeyin” uyarısında bulunan Kılıçadaroğlu, belediye başkan adaylıklarının belirlenmesinde ise ön seçim yapılmayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.