HİÇ DEĞİŞMEYEN ÇOCUK!

08.08.2017 - 14:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2302+ kez okundu.
 

HİÇ DEĞİŞMEYEN ÇOCUK!

  Yine Reşatbey’in ara sokakları… O zamanlar ABD askerlerinin tercih ettiği yerlerdendi Reşatbey. Türkiye’de teneke kola devri başlamamıştı. Onların attığı ‘teneke kola’ kutularını çöplerden çocuklar toplardı. Aradan 30 yıldan fazla zaman geçti.  Bu kez Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan çocuklar var. Ve yer yine Reşatbey’in ara sokakları… Bir teneke kola kutusu bulmak için o çöp senin bu çöp benim gezenler de yine onlar…Dünya dönüyor, ancak çocuklar için değişen bir şey olmuyor, anlayacağınız. UNİCEF rakamlarına göre, Türkiye’de, Suriyeli çocukların haricinde 400 bini tarım sektöründe 850 bin çocuk işçi var.

 

Yine Reşatbey’in ara sokakları… O zamanlar ABD askerlerinin tercih ettiği yerlerdendi Reşatbey. Türkiye’de teneke kola devri başlamamıştı. Onların attığı ‘teneke kola’ kutularını çöplerden çocuklar toplardı. Aradan 30 yıldan fazla zaman geçti. 
Bu kez Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan çocuklar var. Ve yer yine Reşatbey’in ara sokakları… Bir teneke kola kutusu bulmak için o çöp senin bu çöp benim gezenler de yine onlar…Dünya dönüyor, ancak çocuklar için değişen bir şey olmuyor, anlayacağınız. UNİCEF rakamlarına göre, Türkiye’de, Suriyeli çocukların haricinde 400 bini tarım sektöründe 850 bin çocuk işçi var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.