Home Store zarafeti gömleklerde

GÜNDEM 17.03.2018 - 06:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2375+ kez okundu.
 

Home Store zarafeti gömleklerde

  Home Store, özgün desenlerle ve dokunuşlarla yorumladığı gömlek modelleriyle her mevsim şık olmanın ipucunu veriyor.   Home Store’un tarzı, duruşu, şıklığı ve kullanım kolaylığı sayesinde kadınların gardırobundan asla eksik etmediği moda parçalarından olan kadın gömlek modelleri, ipek, saten, pamuklu kumaşlarıyla rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Home Store’un koleksiyonunda kot gömleklerden, ofis ortamına uygun şık gömleklere, kareli gömleklerden çizgili gömleklere kadar birçok model yer alıyor. Farklı renklerle her tarza hitap eden gömlekler iş kadınlarının tercihi olurken, günlük kombinlerin de kurtarıcı parçası oluyor. Home Store’un birbirinden farklı gömlek modellerini incelemek veya satın almak için tüm Home Store mağazalarını ve www.homestore.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

 

Home Store, özgün desenlerle ve dokunuşlarla yorumladığı gömlek modelleriyle her mevsim şık olmanın ipucunu veriyor.

 

Home Store’un tarzı, duruşu, şıklığı ve kullanım kolaylığı sayesinde kadınların gardırobundan asla eksik etmediği moda parçalarından olan kadın gömlek modelleri, ipek, saten, pamuklu kumaşlarıyla rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor.

Home Store’un koleksiyonunda kot gömleklerden, ofis ortamına uygun şık gömleklere, kareli gömleklerden çizgili gömleklere kadar birçok model yer alıyor. Farklı renklerle her tarza hitap eden gömlekler iş kadınlarının tercihi olurken, günlük kombinlerin de kurtarıcı parçası oluyor.

Home Store’un birbirinden farklı gömlek modellerini incelemek veya satın almak için tüm Home Store mağazalarını ve www.homestore.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.