Hopili Anneler Tekzen’de 20 paracık kazanıyor

05.05.2018 - 07:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1617+ kez okundu.
 

Hopili Anneler Tekzen’de 20 paracık kazanıyor

  Türkiye’nin en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen’ de Anneler Günü’ne özel 1 – 14 Mayıs tarihleri arasında TekzenKart ile tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Hopililer 20 paracık kazanıyor   Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, Anneler Günü’nde annelerin yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı.   Tekzen’den evlerini yenilemek ve güzelleştirmek isteyen Hopililer,  1 – 14 Mayıs tarihleri arasında Dayanıklı Ev Aletleri,  Ev Dekorasyonu ve Ev & Mutfak Gereçleri kategorilerinden TekzenKart ile tek seferde yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişte 20 paracık kazanıyor.   Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Tekzen, 57 ilde 134 mağazasında on binlerce ürünü kalite ve uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine sunuyor. 14 Mayıs 2018 tarihine kadar tüm Tekzen mağazalarında geçerli olan HOPİ kampanyasında da özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.   Kendin Yap (DIY-Do It Yourself) kültürünü Türkiye’ye kazandıran Tekzen; ev, bahçe, ofis ve tüm yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, beyaz eşyadan hırdavata kadar geniş ürün yelpazesiyle tüketicilere ekonomik ve uygulanabilir çözümler sunmaya devam ediyor.  

 

Türkiye’nin en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen’ de Anneler Günü’ne özel 1 – 14 Mayıs tarihleri arasında TekzenKart ile tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Hopililer 20 paracık kazanıyor

 

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, Anneler Günü’nde annelerin yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı.

 

Tekzen’den evlerini yenilemek ve güzelleştirmek isteyen Hopililer,  1 – 14 Mayıs tarihleri arasında Dayanıklı Ev Aletleri,  Ev Dekorasyonu ve Ev & Mutfak Gereçleri kategorilerinden TekzenKart ile tek seferde yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişte 20 paracık kazanıyor.

 

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Tekzen, 57 ilde 134 mağazasında on binlerce ürünü kalite ve uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine sunuyor. 14 Mayıs 2018 tarihine kadar tüm Tekzen mağazalarında geçerli olan HOPİ kampanyasında da özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

 

Kendin Yap (DIY-Do It Yourself) kültürünü Türkiye’ye kazandıran Tekzen; ev, bahçe, ofis ve tüm yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, beyaz eşyadan hırdavata kadar geniş ürün yelpazesiyle tüketicilere ekonomik ve uygulanabilir çözümler sunmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.