Horoz Bayram’ın çekimleri tamamlandı

28.08.2017 - 12:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 4962+ kez okundu.
 

Horoz Bayram’ın çekimleri tamamlandı

ADANA-Oyuncu, senarist ve yönetmen Mustafa Diyar Demirsoy’dan yeni filmi Horoz Bayram’ın çekimleri tamamlandı.  Demirsoy, çekimleri Adana’da gerçekleştirilen “Annem Gibi” adlı filmiyle hem otizme otizme, hem de    alise ve engelli oğluyla yaşayan eşini kaybetmiş bir adamın dramına yer verilen filminin ardından bu kez de dram-komedi filmiyle izleyici karşısına çıkacak.  ŞANLIURFA VE ADANA’DA ÇEKİLDİ Vessa Yapımın yapımcılığını üstlendiği Horoz Bayram sinema filminin çekimleri kısa süre önce bitti...                         Dram-komedi filminin yönetmenliğini yapan Mustafa Diyar Demirsoy filmin çekimlerinin büyük bölümünün Şanlıurfa, Birecik ve Birecik’in Bendbahçe köyünde geçtiğini söyledi... Çekimlerin bir kismida ayrıca Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi ve Adana'da geçtiğini de ekledi...  BAYRAM HEP HÜSRANA UĞRAYAN BİR ADAM  Şanlıurfa doğumlu olan yönetmen kendi memleketinde film cekmekten büyük birmutluluk duyduğunu söyledi.  Filmde Bayram isimli bir kişi bir çok iş girişiminde bulunduğu halde hepsinde büyük hüsrana uğrar. Bayram daha sonra büyük bir borçlanması sonucu artık insanların arasına çıkamaz hale gelir.  SİHİRBZDAN KENDİNİ HOROZ YAPMASINI İSTİYOR Bayram, çaresizdir. İçine düştüğü durum karşısında uzun uzun düşünür ve bir çare arar.  Son çare olarak sihirbaz bir arkadaşına gidip derdini anlatır ve  kendisini horoza dönüştürmesini ister. Böylece alacaklılardan kurtulabileceğini hesaplar. Bunun gibi bir çok absürt ve komik olayın üst üste gelişmesine neden olurlar...                          Filmin başlıca rollerini Abdullah Aslan, Sahra Gümüş, Mustafa Diyar Demirsoy, Hüseyin Taş, Zülfü Hamit Altın, Yuşa Parez, Şükran Çağman,Ufuk Güldemir, Yılzdız Eskin ve bir çok genç tiyatro oyuncusu üstlendi. (EGEMEN)


ADANA-Oyuncu, senarist ve yönetmen Mustafa Diyar Demirsoy’dan yeni filmi Horoz Bayram’ın çekimleri tamamlandı. 
Demirsoy, çekimleri Adana’da gerçekleştirilen “Annem Gibi” adlı filmiyle hem otizme otizme, hem de    alise ve engelli oğluyla yaşayan eşini kaybetmiş bir adamın dramına yer verilen filminin ardından bu kez de dram-komedi filmiyle izleyici karşısına çıkacak. 
ŞANLIURFA VE ADANA’DA ÇEKİLDİ
Vessa Yapımın yapımcılığını üstlendiği Horoz Bayram sinema filminin çekimleri kısa süre önce bitti...                        
Dram-komedi filminin yönetmenliğini yapan Mustafa Diyar Demirsoy filmin çekimlerinin büyük bölümünün Şanlıurfa, Birecik ve Birecik’in Bendbahçe köyünde geçtiğini söyledi... Çekimlerin bir kismida ayrıca Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi ve Adana'da geçtiğini de ekledi... 
BAYRAM HEP HÜSRANA UĞRAYAN BİR ADAM 
Şanlıurfa doğumlu olan yönetmen kendi memleketinde film cekmekten büyük birmutluluk duyduğunu söyledi.  Filmde Bayram isimli bir kişi bir çok iş girişiminde bulunduğu halde hepsinde büyük hüsrana uğrar. Bayram daha sonra büyük bir borçlanması sonucu artık insanların arasına çıkamaz hale gelir. 
SİHİRBZDAN KENDİNİ HOROZ YAPMASINI İSTİYOR
Bayram, çaresizdir. İçine düştüğü durum karşısında uzun uzun düşünür ve bir çare arar.  Son çare olarak sihirbaz bir arkadaşına gidip derdini anlatır ve  kendisini horoza dönüştürmesini ister. Böylece alacaklılardan kurtulabileceğini hesaplar. Bunun gibi bir çok absürt ve komik olayın üst üste gelişmesine neden olurlar...
                        
Filmin başlıca rollerini Abdullah Aslan, Sahra Gümüş, Mustafa Diyar Demirsoy, Hüseyin Taş, Zülfü Hamit Altın, Yuşa Parez, Şükran Çağman,Ufuk Güldemir, Yılzdız Eskin ve bir çok genç tiyatro oyuncusu üstlendi. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.