Huawei X22 set üstü kutusu 2018 IF tasarım ödülünü kazandı

17.02.2018 - 08:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1410+ kez okundu.
 

Huawei X22 set üstü kutusu 2018 IF tasarım ödülünü kazandı

    Huawei’nin X22 set üstü kutusu, IF en iyi tasarım ödüllerinden birini kazandı. Dünyaca ünlü IF tasarım ödülleri “Tasarım Oscarları” olarak biliniyor. Huawei set üstü kutusu tasarımda minimalizm , sade tasarım ve altın oran bölümlemesi üzerine odaklandı. Cihaz 54 ülkeden 6 bin 400 adayla yarıştı.   Huawei’nin kendi geliştirdiği dört çekirdekli 64-bit Hisilicon yonga setini kullanan X22 ürünü, sürükleyici bir 4K UHD film izleme deneyimi, en üst seviyede etkileşim, 3D oyunlar ve 360 ​​derecelik bir panoramik video sunuyor. Tasarım, set üstü kutusunun taban alanını geleneksel melez Set Top Box’a (STB) kıyasla yüzde 25 oranında azaltıyor.   Benzersiz tasarım   Sade tasarımı ve kavisli yüzeye sahip olan ürün, son derece ince bir görünüm sağlıyor. Ürünün Kızılötesi sensörü, parlak orta çerçevenin altına bulunuyor ve STB’ye düzgün, tek parça bir görünüm kazandırıyor. Ön yüzey ve alt gövdedeki “Altın Oran Bölümlemesi” sayesinde X22’nin kontrast oluşturan mat ve parlak dekoratif kaplaması, Golf dokusu sayesinde çizilmeye karşı dayanıklılık sunuyor. Ürün, her türlü iç mekana uyum sağlıyor.   1953 yılında verilmeye başlanan iF tasarım ödülü, en saygın uluslararası endüstri tasarımı ödüllerinden biridir.   Huawei Hakkında: Huawei, dünyanın önde gelen global bilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) çözüm sağlayıcılarından biridir. Yaşamı zenginleştirmek ve verimliliği artırmak amacıyla daha iyi standartlarda bir dünya düzeni hedefi bulunan Huawei, sorumluluk sahibi bir kurumsal şirket bilinciyle, iştirakleriyle işbirliği içinde yenilikçi bilgi toplumuna ve sanayiye katkı sağlıyor. Müşteri odaklı yenilikçi yaklaşımları ve açık işbirliklerinin yanı sıra; Huawei, telekomünikasyon ağları, telefon, tablet gibi cihazlar ve bulut bilişim alanında da, uçtan uca ICT çözümleri sunan portfolyosuyla müşterilerine çözümler sunuyor. Huawei’in dünya çapındaki 180 bin çalışanı; telekom operatörleri, işletmeler ve tüketiciler için maksimum değer yaratmayı hedefliyor. Huawei’in ICT çözümleri, ürünleri ve servisleri 170’den fazla ülkede ve bölgede dünya nüfusunun üçte birinden fazlasına hizmet sunuyor. 1987 yılında kurulan Huawei, çalışanlarının sahibi olduğu özel bir şirket olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye’de 2002 yılında faaliyetlerine başlayan Huawei 15 yıldır ülkemizin en önemli teknolojik atılımlarında ve dijital dönüşüm çabalarında katkıda bulundu.  

 

 

Huawei’nin X22 set üstü kutusu, IF en iyi tasarım ödüllerinden birini kazandı. Dünyaca ünlü IF tasarım ödülleri “Tasarım Oscarları” olarak biliniyor. Huawei set üstü kutusu tasarımda minimalizm , sade tasarım ve altın oran bölümlemesi üzerine odaklandı. Cihaz 54 ülkeden 6 bin 400 adayla yarıştı.

 

Huawei’nin kendi geliştirdiği dört çekirdekli 64-bit Hisilicon yonga setini kullanan X22 ürünü, sürükleyici bir 4K UHD film izleme deneyimi, en üst seviyede etkileşim, 3D oyunlar ve 360 ​​derecelik bir panoramik video sunuyor. Tasarım, set üstü kutusunun taban alanını geleneksel melez Set Top Box’a (STB) kıyasla yüzde 25 oranında azaltıyor.

 

Benzersiz tasarım

 

Sade tasarımı ve kavisli yüzeye sahip olan ürün, son derece ince bir görünüm sağlıyor. Ürünün Kızılötesi sensörü, parlak orta çerçevenin altına bulunuyor ve STB’ye düzgün, tek parça bir görünüm kazandırıyor. Ön yüzey ve alt gövdedeki “Altın Oran Bölümlemesi” sayesinde X22’nin kontrast oluşturan mat ve parlak dekoratif kaplaması, Golf dokusu sayesinde çizilmeye karşı dayanıklılık sunuyor. Ürün, her türlü iç mekana uyum sağlıyor.

 

1953 yılında verilmeye başlanan iF tasarım ödülü, en saygın uluslararası endüstri tasarımı ödüllerinden biridir.

 

Huawei Hakkında:


Huawei, dünyanın önde gelen global bilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) çözüm sağlayıcılarından biridir. Yaşamı zenginleştirmek ve verimliliği artırmak amacıyla daha iyi standartlarda bir dünya düzeni hedefi bulunan Huawei, sorumluluk sahibi bir kurumsal şirket bilinciyle, iştirakleriyle işbirliği içinde yenilikçi bilgi toplumuna ve sanayiye katkı sağlıyor.

Müşteri odaklı yenilikçi yaklaşımları ve açık işbirliklerinin yanı sıra; Huawei, telekomünikasyon ağları, telefon, tablet gibi cihazlar ve bulut bilişim alanında da, uçtan uca ICT çözümleri sunan portfolyosuyla müşterilerine çözümler sunuyor. Huawei’in dünya çapındaki 180 bin çalışanı; telekom operatörleri, işletmeler ve tüketiciler için maksimum değer yaratmayı hedefliyor. Huawei’in ICT çözümleri, ürünleri ve servisleri 170’den fazla ülkede ve bölgede dünya nüfusunun üçte birinden fazlasına hizmet sunuyor. 1987 yılında kurulan Huawei, çalışanlarının sahibi olduğu özel bir şirket olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye’de 2002 yılında faaliyetlerine başlayan Huawei 15 yıldır ülkemizin en önemli teknolojik atılımlarında ve dijital dönüşüm çabalarında katkıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.