HÜDAPAR’DAN SAADET PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

GÜNDEM 20.11.2020 - 10:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1134+ kez okundu.
 

HÜDAPAR’DAN SAADET PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, Hüdapar İl Başkanı Salih Demir ile Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Saadet Partisi Adana İl Binasında gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Mustafa Gözütok ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Zor bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Demir, faize dayalı üretemeyen ekonomik sistemin yerine artık üretime dayalı ekonomik bir modele ihtiyaç olduğunun altını çizerek, içinde bulundukları bu zor günlerden kurtulmak için hep birlikte gayret edeceklerini ifade etti. Görüşmenin devamında Adana ve ülke genelinde koronavirüs vaka sayılarının artması sebebiyle tedbirlerin önemine vurgu yapıldı. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gözütok, “hem ilimizin, hem de ülkemizin gündemindeki konular üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Güzel bir görüşme oldu. Bu ziyaretin inşallah siyaset üzerinde pozitif bir katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi. Ayrıca Gözütok, Hüdapar İl Başkanı Salih Demir’e ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, Hüdapar İl Başkanı Salih Demir ile Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Saadet Partisi Adana İl Binasında gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Mustafa Gözütok ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Zor bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Demir, faize dayalı üretemeyen ekonomik sistemin yerine artık üretime dayalı ekonomik bir modele ihtiyaç olduğunun altını çizerek, içinde bulundukları bu zor günlerden kurtulmak için hep birlikte gayret edeceklerini ifade etti. Görüşmenin devamında Adana ve ülke genelinde koronavirüs vaka sayılarının artması sebebiyle tedbirlerin önemine vurgu yapıldı.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Gözütok, “hem ilimizin, hem de ülkemizin gündemindeki konular üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. Güzel bir görüşme oldu. Bu ziyaretin inşallah siyaset üzerinde pozitif bir katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Ayrıca Gözütok, Hüdapar İl Başkanı Salih Demir’e ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.