Hürriyetçi Demokratlar 9 Aralık 2017’de Adana’da

GÜNDEM 05.12.2017 - 12:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2430+ kez okundu.
 

Hürriyetçi Demokratlar 9 Aralık 2017’de Adana’da

"Sen yoksan bir eksiğiz" sloganı ile 11 Kasım 2017’de Ankara'da toplanan "Hürriyetçi Demokratlar"lar yeniden ülke genelinde harekete geçme kararı almasının ardından 9 Aralık 2017’de Adana’da biraraya gelecekler. Türkiye'de 1980 ihtilâli ile yasaklanan Gençlik Kolları ile ilgili yasakları delerek DYP tüzüğünün Araştırma Danışma Komisyonları maddelerini çıkış kapısı olarak kullanıp DYP çatısında, muhalefette olmanın çile ve baskıları altında İl İlçe ve beldeler bazında tüm yurtta kuruluşu kısa sürede gerçekleştiren, 1993 yılında Atatürk Spor Salonundan dışarı; Gençlik Parkı ve Dış Futbol Sahalarına taşan 50.000 kişilik Gençlik Kolları etkinliğini tertipleyen, Rahmetli 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman DEMİREL'in tabiriyle "Demirel mektebinden mezun olma" başarısını gösteren efsane ekip Adana’da yeniden bir araya gelecek. Bu güne kadar içlerinden Yüksek bürokratlar, Milletvekilleri, Bakanlar çıkarmış ekibin içinde bu gün kendi vilayetlerinde önemli konumda Sanayici, İş adamı ve sivil toplum örgütleri yöneticilerininde bulunduğu, halihazırda ülkemizin dar boğazdan geçtiği ve merkezde ciddi siyasal boşlukların oluştuğu, ayrışan toplumun yeniden bir araya getirilmesinde olmazsa olmaz olan ilacın kendilerinde olduğu, bu nedenle vatan ve milletin bu çağrısına kayıtsız kalmayıp, Hürriyetçi Demokratlar Platformu’nu kurduklarını belirten Adnan Dağıstanlı, “Ülkenin dört bir yanından yapılan çağrıya icabet eden Kurucular Kurulu ve İl Başkanları 35 yıl önceki heyecan ve o yıllarda kazandıkları Siyasi Birikimleri ile bu güne kadar edindikleri Devlet, Bürokrasi, Siyaset ve İş hayatında elde ettikleri bilgi birikimi, tecrübe ve bu günkü düşünce yapılarını yeniden ülke geleceği uğruna seferber etme kararı aldı.”dedi.

"Sen yoksan bir eksiğiz" sloganı ile 11 Kasım 2017’de Ankara'da toplanan "Hürriyetçi Demokratlar"lar yeniden ülke genelinde harekete geçme kararı almasının ardından 9 Aralık 2017’de Adana’da biraraya gelecekler.

Türkiye'de 1980 ihtilâli ile yasaklanan Gençlik Kolları ile ilgili yasakları delerek DYP tüzüğünün Araştırma Danışma Komisyonları maddelerini çıkış kapısı olarak kullanıp DYP çatısında, muhalefette olmanın çile ve baskıları altında İl İlçe ve beldeler bazında tüm yurtta kuruluşu kısa sürede gerçekleştiren, 1993 yılında Atatürk Spor Salonundan dışarı; Gençlik Parkı ve Dış Futbol Sahalarına taşan 50.000 kişilik Gençlik Kolları etkinliğini tertipleyen, Rahmetli 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman DEMİREL'in tabiriyle "Demirel mektebinden mezun olma" başarısını gösteren efsane ekip Adana’da yeniden bir araya gelecek.

Bu güne kadar içlerinden Yüksek bürokratlar, Milletvekilleri, Bakanlar çıkarmış ekibin içinde bu gün kendi vilayetlerinde önemli konumda Sanayici, İş adamı ve sivil toplum örgütleri yöneticilerininde bulunduğu, halihazırda ülkemizin dar boğazdan geçtiği ve merkezde ciddi siyasal boşlukların oluştuğu, ayrışan toplumun yeniden bir araya getirilmesinde olmazsa olmaz olan ilacın kendilerinde olduğu, bu nedenle vatan ve milletin bu çağrısına kayıtsız kalmayıp, Hürriyetçi Demokratlar Platformu’nu kurduklarını belirten Adnan Dağıstanlı, “Ülkenin dört bir yanından yapılan çağrıya icabet eden Kurucular Kurulu ve İl Başkanları 35 yıl önceki heyecan ve o yıllarda kazandıkları Siyasi Birikimleri ile bu güne kadar edindikleri Devlet, Bürokrasi, Siyaset ve İş hayatında elde ettikleri bilgi birikimi, tecrübe ve bu günkü düşünce yapılarını yeniden ülke geleceği uğruna seferber etme kararı aldı.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.