Hüseyin Baş’tan öğrencilere destek

SİYASET 19.12.2020 - 16:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1158+ kez okundu.
 

Hüseyin Baş’tan öğrencilere destek

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş üniversite öğrencilerine destek verdi. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş,“Üniversiteler fuhuş evi oldu” diyen zihniyete sert tepki göstererek üniversite öğrencilerine sahip çıktı. BTP Lideri Hüseyin Baş,“Üniversite öğrencilerine bu şekilde sözler sarf edilmesi asla kabul edilemez. Onlar bizim yarınlarımızdır.”dedi. BTP Lideri Hüseyin Baş,“Üniversiteler fuhuş yuvası değildir! Maalesef bugün üniversiteler bilim yuvası da değildir. Ancak bunun sorumlusu öğrenciler değil, idarecilerdir ve bu kokuşmuş sistemdir" dedi. Üniversitelere yönelik 'neredeyse fuhuş evleri' şeklinde skandal sözler sarf eden Ebubekir Sofuoğlu'na sert tepki gösteren BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Üniversiteler fuhuş yuvası değildir. Maalesef bugün üniversiteler bilim yuvası da değildir. Ancak bunun sorumlusu öğrenciler değil, idarecilerdir ve bu kokuşmuş sistemdir" dedi.



BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş üniversite öğrencilerine destek verdi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş,“Üniversiteler fuhuş evi oldu” diyen zihniyete sert tepki göstererek üniversite öğrencilerine sahip çıktı.

BTP Lideri Hüseyin Baş,“Üniversite öğrencilerine bu şekilde sözler sarf edilmesi asla kabul edilemez. Onlar bizim yarınlarımızdır.”dedi.

BTP Lideri Hüseyin Baş,“Üniversiteler fuhuş yuvası değildir! Maalesef bugün üniversiteler bilim yuvası da değildir. Ancak bunun sorumlusu öğrenciler değil, idarecilerdir ve bu kokuşmuş sistemdir" dedi.

Üniversitelere yönelik 'neredeyse fuhuş evleri' şeklinde skandal sözler sarf eden Ebubekir Sofuoğlu'na sert tepki gösteren BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Üniversiteler fuhuş yuvası değildir. Maalesef bugün üniversiteler bilim yuvası da değildir. Ancak bunun sorumlusu öğrenciler değil, idarecilerdir ve bu kokuşmuş sistemdir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.