İHRACAT SATIŞ KAMPI’NDA SERTİFİKA HEYECANI!

EKONOMİ 21.04.2019 - 17:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2340+ kez okundu.
 

İHRACAT SATIŞ KAMPI’NDA SERTİFİKA HEYECANI!

  Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe, “İş hayatında insanı en mutlu eden şeyin ürettiklerini dış pazarlara satmak olduğunu” söyledi. İhracat Satış Kampı’nın ikinci dönemini başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları ATO Başkanı Atila Menevşe ile Meclis Başkanı İsmail Acı verdi. 5 hafta süren eğitimle katılımcıların artık yeni pazarları nasıl bulabileceklerini öğrendiklerini anlatan ATO Başkanı Atila Menevşe, kendisinin de ihracat yapan bir müteşebbis olduğunu, en mutlu olduğu zamanı ise ürünleri için dış pazar bulduğunda yaşadığını kaydetti. Meclis Başkanı İsmail Acı ise 18 Mart ile 19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen İhracat Satış Kampı’na katılarak sertifika almaya hak kazananlara başarı diledi. Sertifika programı ödül törenine, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de katıldı. Bu arada, bir ay süren programa katılarak sertifika alan Girişimci Fethiye Kısacık, ihracat işini çok sevdiğini belirterek, kendini bu yönden geliştirmek için programa katıldığını söyledi. Kısacık, “Benim için çok faydalı bir program oldu. Bir ay boyunca süren etkinlikte birçok önemli konuyu öğrendik. Adana’nın ihracatına bir nebze de olsa katkı yapabilirsek bizim için büyük başarı olur” dedi. 

 

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe, “İş hayatında insanı en mutlu eden şeyin ürettiklerini dış pazarlara satmak olduğunu” söyledi.

İhracat Satış Kampı’nın ikinci dönemini başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları ATO Başkanı Atila Menevşe ile Meclis Başkanı İsmail Acı verdi. 5 hafta süren eğitimle katılımcıların artık yeni pazarları nasıl bulabileceklerini öğrendiklerini anlatan ATO Başkanı Atila Menevşe, kendisinin de ihracat yapan bir müteşebbis olduğunu, en mutlu olduğu zamanı ise ürünleri için dış pazar bulduğunda yaşadığını kaydetti.

Meclis Başkanı İsmail Acı ise 18 Mart ile 19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen İhracat Satış Kampı’na katılarak sertifika almaya hak kazananlara başarı diledi. Sertifika programı ödül törenine, gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de katıldı.

Bu arada, bir ay süren programa katılarak sertifika alan Girişimci Fethiye Kısacık, ihracat işini çok sevdiğini belirterek, kendini bu yönden geliştirmek için programa katıldığını söyledi. Kısacık, “Benim için çok faydalı bir program oldu. Bir ay boyunca süren etkinlikte birçok önemli konuyu öğrendik. Adana’nın ihracatına bir nebze de olsa katkı yapabilirsek bizim için büyük başarı olur” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.