İHTİYAÇ SAHİBİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK KAMPANYA!

GÜNDEM 12.10.2017 - 15:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1956+ kez okundu.
 

İHTİYAÇ SAHİBİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK KAMPANYA!

  KAYMAKAMLIK HAREKETE GEÇTİ  Adana’nın Yüreğir ilçesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Market ve Gıda Bankası açıldı. Kaymakam Fatih Genel, evlerde ‘belki bir gün kullanılır’ düşüncesiyle bekletilen ne varsa sosyal market için kabul edeceklerini söyledi. Genel, nakit yardım için ise Ziraat Bankası’nda resmi bir hesap açıldığını duyurdu.  700 METREKARE ALANDA HİZMET VERECEK  Genel, Atakent İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, İlçe Sağlık Müdürü Serkan Karaali ve Okul Müdiresi İkbal Kalın ile basın toplantısı düzenledi. Genel, Kiremithane mahallesi 2661 sokakta kiraladıkları 700 metrekarelik bir alanda, yardıma muhtaçların ihtiyaçlarını karşılayacak Sosyal market ve Gıda bankasını hizmete açtıklarını bildirdi. Markette, yiyecekten giyeceğe, ev eşyalarından beyaz eşyaya kadar birçok ürün bulunacak.  “EŞYALAR DÜZGÜN VE SAĞLAM OLSUN YETER” “Herkesin ihtiyaç sahipleri için yapacağı bir şeyler vardır” diyen Genel, bağışta bulunmak isteyenlerin yardımları kendileri getirebilecekleri gibi evlerinden de alabileceklerini anlattı. Yardım için muhtarlar, okul müdürlükleri ile cami imam hatiplerinin de aracı olacağına dikkat çeken Genel “Sosyal market ve Gıda bankasına A’dan Z’ye, iğneden ipliğe tüm eşyaları kabul edeceğiz. Kampanyaya bağışlanacak eşyalar, düzgün ve sağlam olacak şekilde teslim edilmeli.” dedi “GELENEKSEL BİR YARDIMLAŞMA”  Esnaf ve tüccarların ellerinde kalan ve satış imkanı olmayan ürünleri markete bağışlayabilecekleri çağrısında bulunan Genel, bu şekilde toplumsal bir yaraya da merhem olabileceklerini vurguladı. Genel, Sosyal market ve Gıda bankası kampanyası ile bireyler arası işbirliği ile geleneksel yardımlaşma ve dayanışma duygusunun ortaya çıkarılmasının amaçlandığını dile getirdi.  “YARDIM İÇİN ZENGİN OLMAK GEREKMİYOR” Genel şunları anlattı: “Hepimizin evinde veya işyerinde kullanmadığımız, belki bir gün lazım olur deyip bir köşeye koyduğumuz bazı şeyler vardır. Zengin olmamız gerekmez. Çocuk büyümüş elbiselerini giymiyor, oyuncakla oynamıyor, sosyal markete verebilirsiniz. Kampanyaya katılırsanız, yardımlarınızı en iyi bir şekilde sizin adınıza ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.”

 


KAYMAKAMLIK HAREKETE GEÇTİ 
Adana’nın Yüreğir ilçesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Market ve Gıda Bankası açıldı. Kaymakam Fatih Genel, evlerde ‘belki bir gün kullanılır’ düşüncesiyle bekletilen ne varsa sosyal market için kabul edeceklerini söyledi. Genel, nakit yardım için ise Ziraat Bankası’nda resmi bir hesap açıldığını duyurdu. 
700 METREKARE ALANDA HİZMET VERECEK 
Genel, Atakent İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, İlçe Sağlık Müdürü Serkan Karaali ve Okul Müdiresi İkbal Kalın ile basın toplantısı düzenledi. Genel, Kiremithane mahallesi 2661 sokakta kiraladıkları 700 metrekarelik bir alanda, yardıma muhtaçların ihtiyaçlarını karşılayacak Sosyal market ve Gıda bankasını hizmete açtıklarını bildirdi. Markette, yiyecekten giyeceğe, ev eşyalarından beyaz eşyaya kadar birçok ürün bulunacak. 
“EŞYALAR DÜZGÜN VE SAĞLAM OLSUN YETER”
“Herkesin ihtiyaç sahipleri için yapacağı bir şeyler vardır” diyen Genel, bağışta bulunmak isteyenlerin yardımları kendileri getirebilecekleri gibi evlerinden de alabileceklerini anlattı. Yardım için muhtarlar, okul müdürlükleri ile cami imam hatiplerinin de aracı olacağına dikkat çeken Genel “Sosyal market ve Gıda bankasına A’dan Z’ye, iğneden ipliğe tüm eşyaları kabul edeceğiz. Kampanyaya bağışlanacak eşyalar, düzgün ve sağlam olacak şekilde teslim edilmeli.” dedi
“GELENEKSEL BİR YARDIMLAŞMA” 
Esnaf ve tüccarların ellerinde kalan ve satış imkanı olmayan ürünleri markete bağışlayabilecekleri çağrısında bulunan Genel, bu şekilde toplumsal bir yaraya da merhem olabileceklerini vurguladı. Genel, Sosyal market ve Gıda bankası kampanyası ile bireyler arası işbirliği ile geleneksel yardımlaşma ve dayanışma duygusunun ortaya çıkarılmasının amaçlandığını dile getirdi. 
“YARDIM İÇİN ZENGİN OLMAK GEREKMİYOR”
Genel şunları anlattı: “Hepimizin evinde veya işyerinde kullanmadığımız, belki bir gün lazım olur deyip bir köşeye koyduğumuz bazı şeyler vardır. Zengin olmamız gerekmez. Çocuk büyümüş elbiselerini giymiyor, oyuncakla oynamıyor, sosyal markete verebilirsiniz. Kampanyaya katılırsanız, yardımlarınızı en iyi bir şekilde sizin adınıza ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.