İK’NIN YILDIZI 5. KEZ TAB GIDA

GÜNDEM 20.04.2019 - 10:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2010+ kez okundu.
 

İK’NIN YILDIZI 5. KEZ TAB GIDA

    Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda, çalışanlarına ve adaylarına verdiği değerle, Secret CV tarafından 5’inci kez ‘İK’nın Yıldızı’ seçildi. Türkiye’de hızlı servis restoran sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle, Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® ile 4 global ve Usta Dönerci®, Usta Pideci® ve Döner Stop® ile 3 ulusal markasıyla faaliyet gösteren sektör lideri TAB Gıda, sektöre yeni bir bakış açısı getirerek bir işveren markası haline geldi. 2014 yılından bu yana düzenlenen, Türkiye’nin en prestijli HR organizasyonlarından “Secretcv.com HR Summit 2019” kapsamında düzenlenen “İK’nın Yıldızları Ödül Töreni’nde” 5. Kez ödüle layık görülen TAB Gıda, ‘işveren markası’ olduğunu bir kez daha kanıtladı. İnsan kaynakları alanında gerçekleştirdiği başarılı faaliyetleri ile güçlü kurum yapısı sayesinde yıllardır istikrarlı bir şekilde “İK’nın Yıldızları”  ödülüne layık görüldüklerini ifade eden TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok, “İnsan kaynaklarında verimlilik bizimki gibi turnover’ı yüksek sektörler için maksimum önem taşıyor. Yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlayabilmek için önce çalışanlarımızın gereksinimlerini göz önünde bulundurmamız gerektiğinin farkındayız. Çeyrek asırdır biriktirdiğimiz çok sayıda başarı hikâyesi var. TAB Gıda olarak bu işi yapmak isteyen, heyecanlı,  girişken, potansiyeli yüksek gençlerimizi işe almayı tercih ediyoruz. Tüm restoran müdürlerimiz işe, ya yönetici adayı ya ekip üyesi olarak başlamıştır. Bizi TAB Gıda olarak ‘iyi bir işveren markası’ haline getiren nedenlerin başında da bu güçlü ve samimi İK politikasının olduğunu düşünüyorum. Secret CV’nin 2015 yılından bu yana istikrarla TAB Gıda’yı İK’nın Yıldızı olarak seçmesi bizim için çok değerli’’ açıklamasında bulundu.  

 

 

Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda, çalışanlarına ve adaylarına verdiği değerle, Secret CV tarafından 5’inci kez ‘İK’nın Yıldızı’ seçildi.

Türkiye’de hızlı servis restoran sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle, Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® ile 4 global ve Usta Dönerci®, Usta Pideci® ve Döner Stop® ile 3 ulusal markasıyla faaliyet gösteren sektör lideri TAB Gıda, sektöre yeni bir bakış açısı getirerek bir işveren markası haline geldi.

2014 yılından bu yana düzenlenen, Türkiye’nin en prestijli HR organizasyonlarından “Secretcv.com HR Summit 2019” kapsamında düzenlenen “İK’nın Yıldızları Ödül Töreni’nde” 5. Kez ödüle layık görülen TAB Gıda, ‘işveren markası’ olduğunu bir kez daha kanıtladı. İnsan kaynakları alanında gerçekleştirdiği başarılı faaliyetleri ile güçlü kurum yapısı sayesinde yıllardır istikrarlı bir şekilde “İK’nın Yıldızları”  ödülüne layık görüldüklerini ifade eden TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok, “İnsan kaynaklarında verimlilik bizimki gibi turnover’ı yüksek sektörler için maksimum önem taşıyor. Yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlayabilmek için önce çalışanlarımızın gereksinimlerini göz önünde bulundurmamız gerektiğinin farkındayız. Çeyrek asırdır biriktirdiğimiz çok sayıda başarı hikâyesi var.

TAB Gıda olarak bu işi yapmak isteyen, heyecanlı,  girişken, potansiyeli yüksek gençlerimizi işe almayı tercih ediyoruz. Tüm restoran müdürlerimiz işe, ya yönetici adayı ya ekip üyesi olarak başlamıştır. Bizi TAB Gıda olarak ‘iyi bir işveren markası’ haline getiren nedenlerin başında da bu güçlü ve samimi İK politikasının olduğunu düşünüyorum. Secret CV’nin 2015 yılından bu yana istikrarla TAB Gıda’yı İK’nın Yıldızı olarak seçmesi bizim için çok değerli’’ açıklamasında bulundu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.