İKİ GÜZEL İNSAN

28.08.2017 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2564+ kez okundu.
 

İKİ GÜZEL İNSAN

    "ZIKKIMIN KÖKÜ" dünyada, güzel insanlara ölüm olmasa...   İki adam güzelini, baba dostu, kıymetli insan Mesut Mertcan'ı ve öykülerine doyamadığım Muzaffer İzgü'yü, kaybettik.    İYİ Kİ SENİ TANIDIM MESUT AMCA...   Mesut Mertcan'ı ziyaretimde; "baban, memleketlim olmasının yanı sıra, çok kıymetli arkadaşımdı. Onun ölüm haberini spiker olarak benim sunmam ve ekranda güçlü durmaya çalışma çabam bile, boğazımdaki düğümü çözememeşti. Belleğimde iz bırakanlar arasında yerini aldı" dediğinde, ikimizinde gözleri doldu. Mesut amcaya babama sarılır gibi sarıldım. Ellerinden öptüm. Bana altın gibi nasihatları oldu. Yüreğimde iz bırakanım oldun.  Sonsuza kadar saygıyla anacağım.   İki güzel insan, Mesut Mertcan ve Muzaffer İzgü Işıklar içinde uyuyun.    ONLARDA GİTTİ   Gencecik rüzgârlar, ılgıt ılgıt, buram buram, Yüreğime dokundu, gitti...   Yüreğim kanadı da ardından ağlattı, gitti...   Depremler oldu üzerime düştü ağıtlar, can olanları aldı da gitti.   Sanrılar yaşattı bana, yaşadığım acılar, ateş saldı üzerime yaktı da gitti...   Şiirler gibi güzel, insanlar vardı, kırıldı dalımdan koptu da gitti...   Ayrılık hain ölümler hain, durduramadım gidenleri vurgun yemiş ruhumu yok etti gitti...  

 

 

"ZIKKIMIN KÖKÜ" dünyada, güzel insanlara ölüm olmasa...

 

İki adam güzelini, baba dostu, kıymetli insan Mesut Mertcan'ı ve öykülerine doyamadığım Muzaffer İzgü'yü, kaybettik. 

 

İYİ Kİ SENİ TANIDIM MESUT AMCA...

 

Mesut Mertcan'ı ziyaretimde; "baban, memleketlim olmasının yanı sıra, çok kıymetli arkadaşımdı. Onun ölüm haberini spiker olarak benim sunmam ve ekranda güçlü durmaya çalışma çabam bile, boğazımdaki düğümü çözememeşti. Belleğimde iz bırakanlar arasında yerini aldı" dediğinde, ikimizinde gözleri doldu.

Mesut amcaya babama sarılır gibi sarıldım. Ellerinden öptüm. Bana altın gibi nasihatları oldu. Yüreğimde iz bırakanım oldun. 

Sonsuza kadar saygıyla anacağım.

 

İki güzel insan, Mesut Mertcan ve Muzaffer İzgü Işıklar içinde uyuyun. 

 

ONLARDA GİTTİ

 

Gencecik rüzgârlar,

ılgıt ılgıt, buram buram,

Yüreğime dokundu,

gitti...

 

Yüreğim kanadı da

ardından ağlattı,

gitti...

 

Depremler oldu

üzerime düştü ağıtlar,

can olanları aldı da gitti.

 

Sanrılar yaşattı bana,

yaşadığım acılar,

ateş saldı üzerime

yaktı da gitti...

 

Şiirler gibi güzel,

insanlar vardı,

kırıldı dalımdan

koptu da gitti...

 

Ayrılık hain ölümler hain,

durduramadım gidenleri

vurgun yemiş ruhumu

yok etti gitti...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.