İki Kadının Cinayet Randevusunun Kamera Görüntüleri! 2 Dakikada Öldürmüşler

06.05.2017 - 07:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2650+ kez okundu.
 

İki Kadının Cinayet Randevusunun Kamera Görüntüleri! 2 Dakikada Öldürmüşler

İstanbul'da otel odasında kendilerini dolandıran Cüneyt Pala'yı bıçaklayarak öldürdüren iki kadınla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Zanlılar, cinayeti 2 dakikada işleyip odandan çıkıyor.
Van'da anaokulu öğretmenliği yapan Dilek D. ile Hatay'da üniversite öğrencisi olan Gülşah Ş., ajans sahibi olduğunu söyleyip manken yapma vaadiyle kendilerini dolandıran ve Dilek D.'ye ise tecavüz eden Cüneyt Pala'yı İstanbul'da otel odasında tuzağa düşürdü. 401 NOLU ODADA CİNAYET RANDEVUSU Beyoğlu'nda geçtiğimiz Cuma gece yarısı 401 numaralı otel odasında biri üniversite öğrencisi diğeri öğretmen 2 kadın tarafından öldürülen Cüneyt Pala cinayetiyle ilgili güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıktı. Olayın meydana geldiği otele ait güvenlik kamera görüntülerinde önce görüntüye Cüneyt Pala giriyor. Cüneyt Pala kapısını çaldığı otel odasından içeri girerken görülüyor. Daha sonra aynı odaya bu kez şüphelilerden Dilek D.'nin girdiği, iki kadının sadece 2 dakika sonra telaşla odadan çıkarak ayrıldıkları görülüyor. İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANMIŞTI Beyoğlu'nda meydana gelen olayda Cüneyt Pala (42) bir otel odasında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Olaydan kısa süre sonra olayla ilgili biri Üniversite öğrencisi, biri öğretmen iki kadın polise teslim olmuşlardı. TUZAK KURARAK OTELE ÇAĞIRMIŞLARDI Şüpheliler Dilek D. ve Üniversite öğrencisi Gülşah Ş. olayı itiraf ederlerken, öldürdükleri kişinin kendilerini farklı zamanlarda kandırdığını, paralarını aldığını, bu parayı geri almak isterken katil olduklarını anlatmışlardı. İki kadın Sosyal medya üzerinden Cüneyt Pala'yı bulduklarını ve tuzak kurarak otele çağırdıklarını anlatmışlardı.  
İstanbul'da otel odasında kendilerini dolandıran Cüneyt Pala'yı bıçaklayarak öldürdüren iki kadınla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Zanlılar, cinayeti 2 dakikada işleyip odandan çıkıyor.

Van'da anaokulu öğretmenliği yapan Dilek D. ile Hatay'da üniversite öğrencisi olan Gülşah Ş., ajans sahibi olduğunu söyleyip manken yapma vaadiyle kendilerini dolandıran ve Dilek D.'ye ise tecavüz eden Cüneyt Pala'yı İstanbul'da otel odasında tuzağa düşürdü.

401 NOLU ODADA CİNAYET RANDEVUSU

Beyoğlu'nda geçtiğimiz Cuma gece yarısı 401 numaralı otel odasında biri üniversite öğrencisi diğeri öğretmen 2 kadın tarafından öldürülen Cüneyt Pala cinayetiyle ilgili güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıktı.

Olayın meydana geldiği otele ait güvenlik kamera görüntülerinde önce görüntüye Cüneyt Pala giriyor. Cüneyt Pala kapısını çaldığı otel odasından içeri girerken görülüyor.

Daha sonra aynı odaya bu kez şüphelilerden Dilek D.'nin girdiği, iki kadının sadece 2 dakika sonra telaşla odadan çıkarak ayrıldıkları görülüyor.

İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANMIŞTI

Beyoğlu'nda meydana gelen olayda Cüneyt Pala (42) bir otel odasında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Olaydan kısa süre sonra olayla ilgili biri Üniversite öğrencisi, biri öğretmen iki kadın polise teslim olmuşlardı.

TUZAK KURARAK OTELE ÇAĞIRMIŞLARDI

Şüpheliler Dilek D. ve Üniversite öğrencisi Gülşah Ş. olayı itiraf ederlerken, öldürdükleri kişinin kendilerini farklı zamanlarda kandırdığını, paralarını aldığını, bu parayı geri almak isterken katil olduklarını anlatmışlardı. İki kadın Sosyal medya üzerinden Cüneyt Pala'yı bulduklarını ve tuzak kurarak otele çağırdıklarını anlatmışlardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.