İkinciyeni.com’da sürpriz buluşma!

SPOR 23.12.2017 - 07:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2065+ kez okundu.
 

İkinciyeni.com’da sürpriz buluşma!

      Fernando Aracını Teslim Etti   İkinciyeni.com’da, online açık artırma sistemiyle satışa çıkarılan Galatasaray’lı futbolcu Fernando’nun kullandığı otomobil sahibine teslim edildi. Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen özel buluşmada açık arttırmayı kazanan Sezer Dur, Fernando’yu karşısında görünce çok mutlu oldu. Fernando’nun büyük hayranı olan Sezer Dur, usta futbolcuyla bir araya gelmekten büyük sevinç duyduğunu söyledi   Otomobil alım satımına yeni bir soluk getiren ikinciyeni.com’da futbol dünyasının popüler isimlerinden Galatasaray’lı Fernando Francisco Reges’in kullandığı otomobil online açık artırma sistemiyle satıldı. Kasım ayı boyunca açık artırmada yer alan otomobile futbol severler yoğun ilgi gösterdi. Bu heyecanlı açık artırmanın kazananı Sezer Dur otomobilini, Fernando’nun elinden Metin Oktay Tesisleri’nde aldı. Ayrıca, Fernando Sezer Dur’a, otomobilin içinde sakladığı antreman çantası, top, forma, eşofman takımı, tozluk, tişört ve otomobil ile çekilmiş bir fotoğrafını verdi.    Her segmetten otomobil ikinciyeni.com’da Açık artırmayı kazananlara otomobillerini, işlemlerin tamamlanmasının ardından 1 gün içinde teslim eden ikinciyeni.com, otomotiv sektörünün dijital dönüşümünün en başarılı örnekleri arasında gösteriliyor. Her segmentten otomobilin satışa sunulduğu ikinciyeni.com’da müşteriler üyelik işlemlerini ücretsiz ve kolay bir şekilde yapabiliyor. 2017 yılında 20 bin otomobil satmayı başaran ikinciyeni.com’un 200 binin üzerinde üyesi mevcut. Ayrıca ikinciyeni.com’da hafta içi her gün ortalama 100 otomobil satışa sunuluyor.  İkinciyeni.com’un Kartal ve Bakırköy olmak üzere İstanbul’da 2; Türkiye genelinde İzmir, Ankara, Kocaeli, Gaziantep ve Bursa’da ise birer şubesi bulunuyor. İkinciyeni.com, yeni nesil hizmetleriyle önümüzdeki dönemlerde daha çok kullanıcıyı hayallerindeki otomobillerle buluşturmayı hedefliyor.    

 

 

 

Fernando Aracını Teslim Etti

 

İkinciyeni.com’da, online açık artırma sistemiyle satışa çıkarılan Galatasaray’lı futbolcu Fernando’nun kullandığı otomobil sahibine teslim edildi. Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen özel buluşmada açık arttırmayı kazanan Sezer Dur, Fernando’yu karşısında görünce çok mutlu oldu. Fernando’nun büyük hayranı olan Sezer Dur, usta futbolcuyla bir araya gelmekten büyük sevinç duyduğunu söyledi

 

Otomobil alım satımına yeni bir soluk getiren ikinciyeni.com’da futbol dünyasının popüler isimlerinden Galatasaray’lı Fernando Francisco Reges’in kullandığı otomobil online açık artırma sistemiyle satıldı. Kasım ayı boyunca açık artırmada yer alan otomobile futbol severler yoğun ilgi gösterdi. Bu heyecanlı açık artırmanın kazananı Sezer Dur otomobilini, Fernando’nun elinden Metin Oktay Tesisleri’nde aldı. Ayrıca, Fernando Sezer Dur’a, otomobilin içinde sakladığı antreman çantası, top, forma, eşofman takımı, tozluk, tişört ve otomobil ile çekilmiş bir fotoğrafını verdi.

 

 Her segmetten otomobil ikinciyeni.com’da

Açık artırmayı kazananlara otomobillerini, işlemlerin tamamlanmasının ardından 1 gün içinde teslim eden ikinciyeni.com, otomotiv sektörünün dijital dönüşümünün en başarılı örnekleri arasında gösteriliyor. Her segmentten otomobilin satışa sunulduğu ikinciyeni.com’da müşteriler üyelik işlemlerini ücretsiz ve kolay bir şekilde yapabiliyor.

2017 yılında 20 bin otomobil satmayı başaran ikinciyeni.com’un 200 binin üzerinde üyesi mevcut. Ayrıca ikinciyeni.com’da hafta içi her gün ortalama 100 otomobil satışa sunuluyor.  İkinciyeni.com’un Kartal ve Bakırköy olmak üzere İstanbul’da 2; Türkiye genelinde İzmir, Ankara, Kocaeli, Gaziantep ve Bursa’da ise birer şubesi bulunuyor. İkinciyeni.com, yeni nesil hizmetleriyle önümüzdeki dönemlerde daha çok kullanıcıyı hayallerindeki otomobillerle buluşturmayı hedefliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.