İl Müftü Yardımcısı Durdane Coşkun Görevine Başladı

GÜNDEM 14.09.2018 - 13:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1848+ kez okundu.
 

İl Müftü Yardımcısı Durdane Coşkun Görevine Başladı

Adana İl Müftülüğüne İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Durdane  Coşkun, Adana’ya gelerek görevine başladı. Müftü Yardımcısı Coşkun, Öncelikle bu güzel şehrimize hizmet etmeyi nasip ettiği için Allah'a hamd ediyorum. En büyük hedefim insanlığa hizmet etmek, Rabbim'in lütfettiği bu görevi kadınlara, gençlere, çocuklara yani toplumun her kesimine ulaşabilmek adına çok önemsiyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Bu doğrultuda yapacağımız yeni projelerle, güzel çalışmalarla Adana’mıza hizmet etmenin heyecanı içindeyim" dedi. 1977  Adana doğumlu olan  Müftü Durdane Coşkun, İlk, orta ve lise öğrenimini memleketi Adana'da tamamladı. 2001 yılında Marmara Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Karaman'da fahri Ku‘ran Kursu Öğreticisi olarak görev yapmakta iken 2005 yılında Karaman İli Sudurağı kasabasına kadrolu K.K.Ö olarak atandı. 2010 – 2013 yılları arasında Adana'da, 2013 – 2015' de Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde Kuran Kursu Uzman öğreticisi olarak görev yaptı. 2015 yılında başladığı Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezinden 2018 yılında 30. Dönem kursiyeri  olarak mezun olan Coşkun,  16.08 .2018 tarihinde Adana İl Müftü Yardımcılığı görevine başladı. Evli ve 4 çocuk annesidir.  

Adana İl Müftülüğüne İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Durdane  Coşkun, Adana’ya gelerek görevine başladı.

Müftü Yardımcısı Coşkun, Öncelikle bu güzel şehrimize hizmet etmeyi nasip ettiği için Allah'a hamd ediyorum. En büyük hedefim insanlığa hizmet etmek, Rabbim'in lütfettiği bu görevi kadınlara, gençlere, çocuklara yani toplumun her kesimine ulaşabilmek adına çok önemsiyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Bu doğrultuda yapacağımız yeni projelerle, güzel çalışmalarla Adana’mıza hizmet etmenin heyecanı içindeyim" dedi.

1977  Adana doğumlu olan  Müftü Durdane Coşkun, İlk, orta ve lise öğrenimini memleketi Adana'da tamamladı. 2001 yılında Marmara Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu.

Karaman'da fahri Ku‘ran Kursu Öğreticisi olarak görev yapmakta iken 2005 yılında Karaman İli Sudurağı kasabasına kadrolu K.K.Ö olarak atandı. 2010 – 2013 yılları arasında Adana'da, 2013 – 2015' de Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde Kuran Kursu Uzman öğreticisi olarak görev yaptı.

2015 yılında başladığı Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezinden 2018 yılında 30. Dönem kursiyeri  olarak mezun olan Coşkun,  16.08 .2018 tarihinde Adana İl Müftü Yardımcılığı görevine başladı. Evli ve 4 çocuk annesidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.