İL SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10.09.2019 - 13:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2440+ kez okundu.
 

İL SPOR GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  Adana’da gerçekleştirilecek olan spor faaliyetlerinin, sorunsuz bir şekilde ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili ayrıntıların detaylarıyla ele alındığı "İl Spor Güvenliği Toplantısı” Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Zafer Öz ve ilgili spor güvenliği kurulu üyeleri katıldı. Gelecek hafta gerçekleştirilecek olan Adanaspor ile Adana Demirspor’un derbi maçında alınacak güvenlik tedbirleri ile Adana’da branş ayrımı yapılmaksızın gerçekleştirilen tüm spor müsabakalarının güvenli bir şekilde yapılması için yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, ilgili yetkililer tarafından sunum eşliğinde Vali Demirtaş’a bilgi verilmesinin ardından sporla şiddetin bir araya gelmesinin uygun olmadığını ve Adana’nın şiddet ve olumsuzluklarla değil sportif faaliyetlerde elde edilen başarılarla anılmasını hedeflediklerini belirten Vali Demirtaş, şiddet ve benzeri olayların yaşanmaması için tüm kurumlarla iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti. İl Spor Güvenliği Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.  

 

Adana’da gerçekleştirilecek olan spor faaliyetlerinin, sorunsuz bir şekilde ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili ayrıntıların detaylarıyla ele alındığı "İl Spor Güvenliği Toplantısı” Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Zafer Öz ve ilgili spor güvenliği kurulu üyeleri katıldı.

Gelecek hafta gerçekleştirilecek olan Adanaspor ile Adana Demirspor’un derbi maçında alınacak güvenlik tedbirleri ile Adana’da branş ayrımı yapılmaksızın gerçekleştirilen tüm spor müsabakalarının güvenli bir şekilde yapılması için yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, ilgili yetkililer tarafından sunum eşliğinde Vali Demirtaş’a bilgi verilmesinin ardından sporla şiddetin bir araya gelmesinin uygun olmadığını ve Adana’nın şiddet ve olumsuzluklarla değil sportif faaliyetlerde elde edilen başarılarla anılmasını hedeflediklerini belirten Vali Demirtaş, şiddet ve benzeri olayların yaşanmaması için tüm kurumlarla iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İl Spor Güvenliği Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.