İlk Mezuniyet Heyecanı

EĞİTİM 31.05.2017 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1108+ kez okundu.
 

İlk Mezuniyet Heyecanı

Özgecan Çocuk yuvası ve kulübü’nün 23.Geleneksel mezuniyet balosu Büyük Sürmeli Oteli’nde gerçekleşti.Ailelerin ve çocukların geç saatlere kadar eğlendiği gece de halkoyunu,ront gösterisi yapan öğrenciler mutlu saatler yaşadılar.  Kurum müdürü Seray Levent, ‘‘Tam 23 yıl oldu ama biz hala aynı heyecanı ve mutluluğu yaşamaya devam ediyoruz. Bu gecenin asıl amacı çocuklarımız ve ailelerle  hoşça farklı bir vakit geçirmek.Sınıflar çok kısa halkoyunu ve ront  yaparak da ailelerine güzel bir gösteri sergilediler.Eylül’den bu yana eğitimin içinde öğrendikleri bu etkinlik onlar için şuan da çok doğal bir olay olarak geldiği için hiç biri tedirginlik yaşamadılar ve çok mutlu oldular.Bu yıl kurumumuzdan dört öğrencinin de kep törenini gerçekleştirdik hoş öğrencilerim resmi olarak mezun olurken kulüp bölümümüz de eğitimlerine ilk okul öğrencisi olarak devam edecekler.Çocuklarımızı önemseyen ve bizimle bu geceyi paylaşan bütün velilerimize çok teşekkür ederiz.’’dedi. Gece hep birlikte pasta kesimiyle son buldu. 

Özgecan Çocuk yuvası ve kulübü’nün 23.Geleneksel mezuniyet balosu Büyük Sürmeli Oteli’nde gerçekleşti.Ailelerin ve çocukların geç saatlere kadar eğlendiği gece de halkoyunu,ront gösterisi yapan öğrenciler mutlu saatler yaşadılar. 

Kurum müdürü Seray Levent, ‘‘Tam 23 yıl oldu ama biz hala aynı heyecanı ve mutluluğu yaşamaya devam ediyoruz. Bu gecenin asıl amacı çocuklarımız ve ailelerle  hoşça farklı bir vakit geçirmek.Sınıflar çok kısa halkoyunu ve ront  yaparak da ailelerine güzel bir gösteri sergilediler.Eylül’den bu yana eğitimin içinde öğrendikleri bu etkinlik onlar için şuan da çok doğal bir olay olarak geldiği için hiç biri tedirginlik yaşamadılar ve çok mutlu oldular.Bu yıl kurumumuzdan dört öğrencinin de kep törenini gerçekleştirdik hoş öğrencilerim resmi olarak mezun olurken kulüp bölümümüz de eğitimlerine ilk okul öğrencisi olarak devam edecekler.Çocuklarımızı önemseyen ve bizimle bu geceyi paylaşan bütün velilerimize çok teşekkür ederiz.’’dedi.

Gece hep birlikte pasta kesimiyle son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.