İlk mezuniyette duygu yoğunluğu

07.05.2018 - 14:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1894+ kez okundu.
 

İlk mezuniyette duygu yoğunluğu

  Adana Özel Erkan Koleji İlkokulu’nda eğitim-öğretimlerini tamamlayan öğrencilerin, mezuniyet gecesinde duygu yoğunluğu yaşandı. Konuşmalarında duygulanan öğretmenlerin sözcükleri boğazlarında düğümlenip, gözleri dolunca, yardımlarına öğrencileri yetiştiler. Öğretmenlerine sarılarak sevgi çemberi oluşturan öğrenciler duygusal anları neşeye dönüştürdüler. Gecede, Adana’nın Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ da, oğlu Arda’nın ilk mezuniyetinin heyecanını yaşadı. Seyhan Oteli’nde yapılan mezuniyet gecesi, 4’üncü sınıfların yürüyüşleri ile başladı. Öğrencilere öğretmenleri tarafından sertifika ve plaketlerinin verilmesinin ardından öğrenciler keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar. Yaptıkları dans gösterileriyle geceyi renklendiren öğrenciler, müzik eşliğinde öğretmenleri ve aileleriyle birlikte oynayarak, eğlendiler. Velilerin sınıf öğretmenlerine teşekkür edip, hediye ve plaket verdiği bölümde gecenin en duygusal anları yaşandı. Konuşmaları sırasında duygusallaşan, gözleri dolan öğretmenler, en büyük desteği öğrencilerinden aldılar. Öğretmenlerine sarılarak sevgi çemberi oluşturan ve neşeyle oynayan öğrenciler, mezuniyetin veda anlamına gelmediğini gösterdiler. Adana Erkan Koleji İlkokulu’nun mezuniyet gecesi Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, eşi Nejla Uludağ, Burak Hatipoğlu, İlkokul-Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk ve sınıf öğretmenlerinin mezuniyet pastasını kesmeleri ile son buldu. Oğlu Arda’nın ilkokuldan mezun olma heyecanını yaşayan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Verdikleri kaliteli eğitimle yavrularımızı geleceğe hazırlayan, öğrencileri, öğretmenleri, velileri, tüm eğitim kadrosuyla bir bütün olduğunu her zaman bizlere htiren Adana Özel Erkan Koleji’ne teşekkür ediyoruz. Oğlum Arda ve diğer tüm öğrencilerimizin bundan sonraki eğitimlerini de başarıyla tamamlayarak, vatanımıza hayırlı bireyler olmasını diliyorum. Onlar bizim geleceğimiz. Hepsinin bahtları açık olsun” dedi.

 

Adana Özel Erkan Koleji İlkokulu’nda eğitim-öğretimlerini tamamlayan öğrencilerin, mezuniyet gecesinde duygu yoğunluğu yaşandı. Konuşmalarında duygulanan öğretmenlerin sözcükleri boğazlarında düğümlenip, gözleri dolunca, yardımlarına öğrencileri yetiştiler. Öğretmenlerine sarılarak sevgi çemberi oluşturan öğrenciler duygusal anları neşeye dönüştürdüler. Gecede, Adana’nın Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ da, oğlu Arda’nın ilk mezuniyetinin heyecanını yaşadı.

Seyhan Oteli’nde yapılan mezuniyet gecesi, 4’üncü sınıfların yürüyüşleri ile başladı. Öğrencilere öğretmenleri tarafından sertifika ve plaketlerinin verilmesinin ardından öğrenciler keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar. Yaptıkları dans gösterileriyle geceyi renklendiren öğrenciler, müzik eşliğinde öğretmenleri ve aileleriyle birlikte oynayarak, eğlendiler. Velilerin sınıf öğretmenlerine teşekkür edip, hediye ve plaket verdiği bölümde gecenin en duygusal anları yaşandı. Konuşmaları sırasında duygusallaşan, gözleri dolan öğretmenler, en büyük desteği öğrencilerinden aldılar. Öğretmenlerine sarılarak sevgi çemberi oluşturan ve neşeyle oynayan öğrenciler, mezuniyetin veda anlamına gelmediğini gösterdiler. Adana Erkan Koleji İlkokulu’nun mezuniyet gecesi Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, eşi Nejla Uludağ, Burak Hatipoğlu, İlkokul-Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk ve sınıf öğretmenlerinin mezuniyet pastasını kesmeleri ile son buldu. Oğlu Arda’nın ilkokuldan mezun olma heyecanını yaşayan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Verdikleri kaliteli eğitimle yavrularımızı geleceğe hazırlayan, öğrencileri, öğretmenleri, velileri, tüm eğitim kadrosuyla bir bütün olduğunu her zaman bizlere htiren Adana Özel Erkan Koleji’ne teşekkür ediyoruz. Oğlum Arda ve diğer tüm öğrencilerimizin bundan sonraki eğitimlerini de başarıyla tamamlayarak, vatanımıza hayırlı bireyler olmasını diliyorum. Onlar bizim geleceğimiz. Hepsinin bahtları açık olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.