İlk Tıraş Deneyiminiz Mühle ile Güvende

SAĞLIK-YAŞAM 11.09.2017 - 14:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2659+ kez okundu.
 

İlk Tıraş Deneyiminiz Mühle ile Güvende

  Erkekler için ilk sakal tıraşı büyük önem taşıyor. İlk deneyim için birçok farklı seçenek gündeme gelse de klasik ıslak tıraşı tercih etmek erkekler için her zaman daha keyifli ve üstelik sağlıklı bir seçenek oluyor. El işçiliği ve teknolojiyi 72 yıldır kusursuz bir biçimde harmanlayan ıslak tıraş aksesuarları markası Mühle, ilk tıraş deneyimini yaşamak isteyenlere sağlıklı, güvenli ve pratik ürünler sunuyor.   Tıraş olma ritüelini tüm erkekler için tutkuya dönüştüren ıslak tıraş aksesuarları markası Mühle, ilk tıraş deneyimi için benzersiz ürünler sunuyor. Mühle’nin geniş ürün yelpazesinde tıraş fırçalarından tıraş bıçaklarına, krom kaplı metal stantlardan tıraş aksesuarlarına ve seyahat setlerine, tıraş bakım ürünlerinden organik bakım ürünlerine kadar her zevke ve tarza uygun ürünler bulunuyor.   İlk Tıraş Deneyimine Kozmopolit Yaklaşım Mühle’nin Kosmo Tıraş Seti, çağdaş ve elegant tasarımıyla klasik ıslak tıraş deneyimine kozmopolit bir yaklaşım sunuyor. Serinin kendine has tarzı ve görünümü fark yaratırken Silvertip Fibre tıraş fırçası, köpürtme işlemi sırasında ciltte hoş ve yumuşak bir his oluşturuyor. Serinin, yüksek kalite reçine ve sitrin renk karışımı kullanılarak yapılan tutacak yerleri, aşınmaya karşı yüksek dayanıklılığı ile uzun süre kullanım sağlıyor. Serinin Gillette® Fusion™ tıraş bıçağı ise, cilde yakın ve nazik bir tıraş imkanı sunarken pratik kullanımı sayesinde yeni başlayanlar için ideal bir seçenek oluyor. (Mühle Kosmo Tıraş Seti 744 TL)   Klasik Islak Tıraşın Ustası Olmak İsteyenlere Klasik ıslak tıraşın en geleneksel hali, klasik tıraş bıçağı ile yapılan tıraş ritüelidir. Klasik tıraş bıçağı özellikle hassas ve tahrişe yatkın cilde sahip erkeklerin tercihi oluyor. Mühle’nin Traditional Tıraş Seti, krom kaplama materyalleri, boz porsuk kılına sahip tıraş fırçası ve kapalı dişli klasik tıraş bıçağı ile ilk tıraş deneyimini yaşamak isteyenlere, hiç olmadığı kadar güvenli ve keyifli bir çözüm sunuyor. (Mühle Traditional Tıraş Seti 662 TL)   Islak tıraş alışkanlığı tutkuya dönüşüyor Mühle’nin Intro Serisi’nde yer alan RYTMO Tıraş Seti, tutuşu kolay doğal dişbudak ağacından yapılmış krom detaylı sapları ve klasik tıraş bıçağı ile ilk tıraş deneyiminde pürüzsüz bir tıraş keyfi yaşatırken zengin bir köpük elde etmek için düşünülmüş tıraş tası beraberinde ıslak tıraş alışkanlığını da tutkuya dönüştürüyor.   

 

Erkekler için ilk sakal tıraşı büyük önem taşıyor. İlk deneyim için birçok farklı seçenek gündeme gelse de klasik ıslak tıraşı tercih etmek erkekler için her zaman daha keyifli ve üstelik sağlıklı bir seçenek oluyor. El işçiliği ve teknolojiyi 72 yıldır kusursuz bir biçimde harmanlayan ıslak tıraş aksesuarları markası Mühle, ilk tıraş deneyimini yaşamak isteyenlere sağlıklı, güvenli ve pratik ürünler sunuyor.

 

Tıraş olma ritüelini tüm erkekler için tutkuya dönüştüren ıslak tıraş aksesuarları markası Mühle, ilk tıraş deneyimi için benzersiz ürünler sunuyor. Mühle’nin geniş ürün yelpazesinde tıraş fırçalarından tıraş bıçaklarına, krom kaplı metal stantlardan tıraş aksesuarlarına ve seyahat setlerine, tıraş bakım ürünlerinden organik bakım ürünlerine kadar her zevke ve tarza uygun ürünler bulunuyor.

 

İlk Tıraş Deneyimine Kozmopolit Yaklaşım

Mühle’nin Kosmo Tıraş Seti, çağdaş ve elegant tasarımıyla klasik ıslak tıraş deneyimine kozmopolit bir yaklaşım sunuyor. Serinin kendine has tarzı ve görünümü fark yaratırken Silvertip Fibre tıraş fırçası, köpürtme işlemi sırasında ciltte hoş ve yumuşak bir his oluşturuyor. Serinin, yüksek kalite reçine ve sitrin renk karışımı kullanılarak yapılan tutacak yerleri, aşınmaya karşı yüksek dayanıklılığı ile uzun süre kullanım sağlıyor. Serinin Gillette® Fusion™ tıraş bıçağı ise, cilde yakın ve nazik bir tıraş imkanı sunarken pratik kullanımı sayesinde yeni başlayanlar için ideal bir seçenek oluyor. (Mühle Kosmo Tıraş Seti 744 TL)

 

Klasik Islak Tıraşın Ustası Olmak İsteyenlere

Klasik ıslak tıraşın en geleneksel hali, klasik tıraş bıçağı ile yapılan tıraş ritüelidir. Klasik tıraş bıçağı özellikle hassas ve tahrişe yatkın cilde sahip erkeklerin tercihi oluyor. Mühle’nin Traditional Tıraş Seti, krom kaplama materyalleri, boz porsuk kılına sahip tıraş fırçası ve kapalı dişli klasik tıraş bıçağı ile ilk tıraş deneyimini yaşamak isteyenlere, hiç olmadığı kadar güvenli ve keyifli bir çözüm sunuyor. (Mühle Traditional Tıraş Seti 662 TL)

 

Islak tıraş alışkanlığı tutkuya dönüşüyor

Mühle’nin Intro Serisi’nde yer alan RYTMO Tıraş Seti, tutuşu kolay doğal dişbudak ağacından yapılmış krom detaylı sapları ve klasik tıraş bıçağı ile ilk tıraş deneyiminde pürüzsüz bir tıraş keyfi yaşatırken zengin bir köpük elde etmek için düşünülmüş tıraş tası beraberinde ıslak tıraş alışkanlığını da tutkuya dönüştürüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.