İlkay’ın sihirli elleri

25.02.2018 - 14:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1654+ kez okundu.
 

İlkay’ın sihirli elleri

Adana’da “Güzellik” denilince ilk akla gelen merkezlerden biri de İlkay Zorluoğlu Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi. KALICI MAKYAJ, LAZER EPİLASYON VE CİLT BAKIMI  Bakımlı olmak kadınlar için son derece önemli. Bakımlı olan kadın, doğal olarak da güzelliğiyle dikkat çeken kadındır. İlkay Zorluoğlu Güzellik Merkezi’nde kalıcı makyajdan cilt bakımına, lazer epilasyondan dövme silme işlemi ile manikür ve pediküre kadar bir çok hizmet veriliyor. EN ÇOK TERCİH EDİLENLER ARASINDA   Güzellik merkezi sahibi İlkay Zorluoğlu, işinde son derece başarılı ve isim yapmış bir iş kadını. İşinde son derece titiz. Kendisine yaptığı uygulamaların tamamını güzelleşmek için gelen kadınlara sunuyor. Bu nedenle en çok o tercih  edilen güzellik merkezlerinden biri oldu; İlkay Zorluoğlu Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi.  “BURAYA GELEN 10 YAŞ GENÇLEŞMEDEN ÇIKAMAZ”  İlkay Zorluoğlu işinde hayli iddialı. Bu nedenle de; “Buraya gelen en az 10 yaş gençleşip çıkar” diyor. Yıllarca kuaför ve güzellik merkezlerine sarf malzemeleri ekipman satışı yapan İlkay Zorluoğlu, kampanyalı hizmetler de sunduklarını söyledi. Zorluoğlu, “Tüm vücut lazer için gelenlere 5 seans cilt bakımını ücretsiz olarak sunuyoruz” dedi.  “KUAFÖR NEDİM ŞENER, EN GÜZEL ŞEKLİ VERİYOR” İlkay Zorluoğlu Güzellik Merkezi’nde kuaför Nedim Şener de usta elleriyle kadınların saçlarına en güzel şekli veriyor. Buz lazer hizmeti ile kalıcı makyaj ve dövme silme işlemleri ise yoğun ilgi görüyor. Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki TRT binası karşısında  bulunan  Deniz Apartmanı, Kat 1’de hizmet veren İlkay Zorluoğlu Güzellik Merkezi, adeta bağımlılık yapıyor.  KADINLARIN UĞRAK YERİ Gelişen teknolojiyi yakından takip edip,  en etkin cihaz ve yöntemle hizmet veren, müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu, güler yüzlü, samimi sıcak bir ortamda hizmet sunup insan sağlığı konusuna hassas yaklaşımlarla hijyenden ödün  vermeyen İlkay Zorluoğlu Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, her zaman kadınların yeri olmaya devam ediyor.


Adana’da “Güzellik” denilince ilk akla gelen merkezlerden biri de İlkay Zorluoğlu Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi.
KALICI MAKYAJ, LAZER EPİLASYON VE CİLT BAKIMI 
Bakımlı olmak kadınlar için son derece önemli. Bakımlı olan kadın, doğal olarak da güzelliğiyle dikkat çeken kadındır. İlkay Zorluoğlu Güzellik Merkezi’nde kalıcı makyajdan cilt bakımına, lazer epilasyondan dövme silme işlemi ile manikür ve pediküre kadar bir çok hizmet veriliyor.
EN ÇOK TERCİH EDİLENLER ARASINDA  
Güzellik merkezi sahibi İlkay Zorluoğlu, işinde son derece başarılı ve isim yapmış bir iş kadını. İşinde son derece titiz. Kendisine yaptığı uygulamaların tamamını güzelleşmek için gelen kadınlara sunuyor. Bu nedenle en çok o tercih  edilen güzellik merkezlerinden biri oldu; İlkay Zorluoğlu Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi. 
“BURAYA GELEN 10 YAŞ GENÇLEŞMEDEN ÇIKAMAZ” 
İlkay Zorluoğlu işinde hayli iddialı. Bu nedenle de; “Buraya gelen en az 10 yaş gençleşip çıkar” diyor. Yıllarca kuaför ve güzellik merkezlerine sarf malzemeleri ekipman satışı yapan İlkay Zorluoğlu, kampanyalı hizmetler de sunduklarını söyledi. Zorluoğlu, “Tüm vücut lazer için gelenlere 5 seans cilt bakımını ücretsiz olarak sunuyoruz” dedi. 
“KUAFÖR NEDİM ŞENER, EN GÜZEL ŞEKLİ VERİYOR”
İlkay Zorluoğlu Güzellik Merkezi’nde kuaför Nedim Şener de usta elleriyle kadınların saçlarına en güzel şekli veriyor. Buz lazer hizmeti ile kalıcı makyaj ve dövme silme işlemleri ise yoğun ilgi görüyor. Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki TRT binası karşısında  bulunan  Deniz Apartmanı, Kat 1’de hizmet veren İlkay Zorluoğlu Güzellik Merkezi, adeta bağımlılık yapıyor. 
KADINLARIN UĞRAK YERİ
Gelişen teknolojiyi yakından takip edip,  en etkin cihaz ve yöntemle hizmet veren, müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu, güler yüzlü, samimi sıcak bir ortamda hizmet sunup insan sağlığı konusuna hassas yaklaşımlarla hijyenden ödün  vermeyen İlkay Zorluoğlu Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, her zaman kadınların yeri olmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.