İmam Maaşını Çocuklara Bayram Harçlığı olarak dağıttı

DÜNYA 15.06.2018 - 10:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1690+ kez okundu.
 

İmam Maaşını Çocuklara Bayram Harçlığı olarak dağıttı

Uluyol Camii İmam Hatibi Adil Satan, bayram geleneğini sürdürmek için bin liralık bayram ikramiyesini ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtarak sevindirdi. Adana Çukurova Uluyol Camii'nde Ramazan Ayı Boyunca Camiye gelen çocuklara imam maşını bayram harçlığı dağıttı. 53 çocuğa verilen harçlık, çocuklar tarafından sevinçle karşılandı. Önceki senelerde bayram namazı öncesi çocuklara harçlık dağıttıklarını ifade eden Uluyol Camii İmam Hatibi Adil Satan, "Çocukların yüzünün gülmesi, onların bayramı mutlu geçirmesi dünyadaki her şeye değer. Bunu da bundan sonra geleneksel hale getirip her yıl yapıyorum" Yaklaşık 53 çocuğa zarflar içerinde bayram harçlıklarını takdim eden İmam Hatibi Adil Satan, Bayram neşedir, bayram mutluluktur. 25 Haziran da Yaz kuran kursumuz açılacak camimize gelen öğrenciler dualar, sureler, itikat, ibadet, siyer ve ahlak ile ilgili dini bilgilerini verilecek. Eksikliklerini gidererek cemaatle namaz kılmanın tadına varacaklar." dedi. Para, şeker ve hediye alan çocuklar da çok mutlu olduklarını, heyecanlandıklarını, aldıkları paralarla bayramı daha güzel geçireceklerini söyledi. Daha sonra Bayram harçlığı ile sevinen çocuklar Parka giderek eğlendikten sonra Camii İmamı Adil Satana teşekkür videosu çektiler…    

Uluyol Camii İmam Hatibi Adil Satan, bayram geleneğini sürdürmek için bin liralık bayram ikramiyesini ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtarak sevindirdi.

Adana Çukurova Uluyol Camii'nde Ramazan Ayı Boyunca Camiye gelen çocuklara imam maşını bayram harçlığı dağıttı. 53 çocuğa verilen harçlık, çocuklar tarafından sevinçle karşılandı.

Önceki senelerde bayram namazı öncesi çocuklara harçlık dağıttıklarını ifade eden Uluyol Camii İmam Hatibi Adil Satan, "Çocukların yüzünün gülmesi, onların bayramı mutlu geçirmesi dünyadaki her şeye değer. Bunu da bundan sonra geleneksel hale getirip her yıl yapıyorum"

Yaklaşık 53 çocuğa zarflar içerinde bayram harçlıklarını takdim eden İmam Hatibi Adil Satan, Bayram neşedir, bayram mutluluktur. 25 Haziran da Yaz kuran kursumuz açılacak camimize gelen öğrenciler dualar, sureler, itikat, ibadet, siyer ve ahlak ile ilgili dini bilgilerini verilecek. Eksikliklerini gidererek cemaatle namaz kılmanın tadına varacaklar." dedi.

Para, şeker ve hediye alan çocuklar da çok mutlu olduklarını, heyecanlandıklarını, aldıkları paralarla bayramı daha güzel geçireceklerini söyledi.

Daha sonra Bayram harçlığı ile sevinen çocuklar Parka giderek eğlendikten sonra Camii İmamı Adil Satana teşekkür videosu çektiler…

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.