İMAMOĞLU: “DEMOKRATLIK KONUSUNDA DÜNYADAKİHER BELEDİYE BAŞKANIYLA YARIŞMAYI KENDİME HEDEF KOYDUM”

GÜNDEM 09.11.2019 - 12:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1177+ kez okundu.
 

İMAMOĞLU: “DEMOKRATLIK KONUSUNDA DÜNYADAKİHER BELEDİYE BAŞKANIYLA YARIŞMAYI KENDİME HEDEF KOYDUM”

  Berlin Duvarı’nın yıkılışının 30. Yıl Dönümü etkinlikleri için davetli olarak dün bu kente gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, uçaktan iner inmez Almanya’daki temaslarına başladı. TÜSİAD Berlin ve Mercator Vakfı temsilcileriyle bir araya gelen İmamoğlu, birçok yatırım alanında iş birliklerine hazır olduklarını belirtti. Seçim kampanyasında sık sık İstanbul’un gelmiş geçmiş en demokrat belediye başkanı olarak anılmak istediğini anlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu iddiasında çıtayı yükseltti. İmamoğlu, “Bu kavramla hem böyle olmak isterim ama Berlin’de şu cesareti kendimde htim: Demokrat olma konusunda, dünyadaki her belediye başkanıyla da yarışmayı kendime hedef olarak bu akşam koymuş olduğumu sizlere duyurmak istiyorum” dedi.   BERLİN   İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün, İstanbul’da “Ata Türküleri” tanıtım toplantısına katılıp, “temel atmama” töreni düzenledikten sonra Almanya’nın başkenti Berlin’e uçtu. İmamoğlu, Berlin Duvarı’nın yıkılmasının 30. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, Berlin Şehir Parlamentosu tarafından, aynı zamanda İstanbul ile kardeş şehir olan bu kente davet edildi. İmamoğlu’na bu yolculuğunda eşi Dilek İmamoğlu ile İBB Genel Sekreter Yardımcıları Şengül Altan Arslan, İbrahim Orhan Demir ve İBB Sözcüsü Murat Ongun da eşlik etti.  

 

Berlin Duvarı’nın yıkılışının 30. Yıl Dönümü etkinlikleri için davetli olarak dün bu kente gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, uçaktan iner inmez Almanya’daki temaslarına başladı. TÜSİAD Berlin ve Mercator Vakfı temsilcileriyle bir araya gelen İmamoğlu, birçok yatırım alanında iş birliklerine hazır olduklarını belirtti. Seçim kampanyasında sık sık İstanbul’un gelmiş geçmiş en demokrat belediye başkanı olarak anılmak istediğini anlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu iddiasında çıtayı yükseltti. İmamoğlu, “Bu kavramla hem böyle olmak isterim ama Berlin’de şu cesareti kendimde htim: Demokrat olma konusunda, dünyadaki her belediye başkanıyla da yarışmayı kendime hedef olarak bu akşam koymuş olduğumu sizlere duyurmak istiyorum” dedi.

 

BERLİN

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün, İstanbul’da “Ata Türküleri” tanıtım toplantısına katılıp, “temel atmama” töreni düzenledikten sonra Almanya’nın başkenti Berlin’e uçtu. İmamoğlu, Berlin Duvarı’nın yıkılmasının 30. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında, Berlin Şehir Parlamentosu tarafından, aynı zamanda İstanbul ile kardeş şehir olan bu kente davet edildi. İmamoğlu’na bu yolculuğunda eşi Dilek İmamoğlu ile İBB Genel Sekreter Yardımcıları Şengül Altan Arslan, İbrahim Orhan Demir ve İBB Sözcüsü Murat Ongun da eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.