‘İmtihan gibi bir sürece girdik’

SİYASET 09.05.2018 - 10:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1210+ kez okundu.
 

‘İmtihan gibi bir sürece girdik’

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 24 Haziran’a çok az bir süre kaldığını belirterek “Sorumluğu çok ağır, ama sonuçları da o kadar güzel olacak çalışma sürecini başlattık” dedi.
AK Parti Yüreğir İlçe Teşkilatı’nın dün öğle saatlerinde Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde düzenlediği açık hava toplantısına, ardından da Çukurova İlçe Teşkilatı’nın Yurt Mahallesi’nde akşam saatlerinde tertiplediği toplantıya katılan Başkan Fikret Yeni, 24 Haziran seçimlerine az bir süre kaldığını söyledi. Başkan Fikret Yeni, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ant içerek ifade ettiği muhasır medeniyet seviyesine giderken atacağımız ilk adımın tarihi 24 Haziran. Ona da çok az bir süre kaldı” dedi.   ‘İMTİHAN GİBİ’ AK Parti teşkilatlarının 24 Haziran’ın ne anlama geldiğini çok iyi bildiğini belirten Başkan Fikret Yeni, “24 Haziran’da alacağımız sonuçlarla, ülke olarak, ümmet olarak, mazlum ve mağdurların geleceğinin şekillenmesi olarak ne anlama geldiğini biliyoruz. Sorumluğu çok ağır, ama sonuçları da o kadar güzel olacak çalışma sürecini başlattık. Hazreti Mevlana’nın çok güzel bir sözü var. ‘Zor olsun ki imtihan olduğu belli olsun’ der. Hakikaten imtihan gibi bir sürece girdik” şeklinde konuştu.   YAĞMUR’A RAĞMEN
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 24 Haziran’a çok az bir süre kaldığını belirterek “Sorumluğu çok ağır, ama sonuçları da o kadar güzel olacak çalışma sürecini başlattık” dedi.

AK Parti Yüreğir İlçe Teşkilatı’nın dün öğle saatlerinde Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde düzenlediği açık hava toplantısına, ardından da Çukurova İlçe Teşkilatı’nın Yurt Mahallesi’nde akşam saatlerinde tertiplediği toplantıya katılan Başkan Fikret Yeni, 24 Haziran seçimlerine az bir süre kaldığını söyledi. Başkan Fikret Yeni, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ant içerek ifade ettiği muhasır medeniyet seviyesine giderken atacağımız ilk adımın tarihi 24 Haziran. Ona da çok az bir süre kaldı” dedi.

 

‘İMTİHAN GİBİ’

AK Parti teşkilatlarının 24 Haziran’ın ne anlama geldiğini çok iyi bildiğini belirten Başkan Fikret Yeni, “24 Haziran’da alacağımız sonuçlarla, ülke olarak, ümmet olarak, mazlum ve mağdurların geleceğinin şekillenmesi olarak ne anlama geldiğini biliyoruz. Sorumluğu çok ağır, ama sonuçları da o kadar güzel olacak çalışma sürecini başlattık. Hazreti Mevlana’nın çok güzel bir sözü var. ‘Zor olsun ki imtihan olduğu belli olsun’ der. Hakikaten imtihan gibi bir sürece girdik” şeklinde konuştu.

 

YAĞMUR’A RAĞMEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.