İNCE’NİN YOLU AÇIK OLSUN!

GÜNDEM 04.05.2018 - 14:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1652+ kez okundu.
 

İNCE’NİN YOLU AÇIK OLSUN!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayına yakınlığıyla bilinen eski milletvekili Özgümüş:
  Adana milletvekilliği döneminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yakınlığıyla bilinen Ümit Özgümüş, “AKP’nin içinde yer alıp bu iktidara hizmet etmiş birinin yerine CHP’nin her kademesinde görev almış bir ismin adaylığı son derece olumludur” dedi.  “16 NİSAN’DA KILIÇDAROĞLU YAPMALIYDI” 24. Dönem CHP Adana milletvekili Ümit Özgümüş, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığının partiye yeni bir dinamizm getireceğini söyledi. İnce’nin, “50 bin avukat cübbelerinizi 24 Haziran'da arabalarınızda tutun. Her an sizi YSK'nın önüne çağırabilirim” sözlerini de değerlendiren Özgümüş, “Bunu aslında 16 Nisan referandumunda Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapması gerekirdi” diye konuştu.    “SKANDAL KARŞISINDA PASİF KALINDI” 16 Nisan referandumunda çok pasif kalındığını söyleyen Özgümüş, “Mühürsüz oylar geçersiz sayıldı. Bu tam bir skandaldı. O gün CHP çok pasif kaldı ama bundan sonra bu tür olasılıklar karşısında sessiz kalınmayacağının da mesajı verilmiş oldu. Aslında her partinin Genel başkanının aday olması gibi bir durum vardı ama Kemal Kılıçdaroğlu istemedi. İnce’nin adaylığı son derece önemlidir. Yolu açık olsun” dedi.
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayına yakınlığıyla bilinen eski milletvekili Özgümüş:

 

Adana milletvekilliği döneminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yakınlığıyla bilinen Ümit Özgümüş, “AKP’nin içinde yer alıp bu iktidara hizmet etmiş birinin yerine CHP’nin her kademesinde görev almış bir ismin adaylığı son derece olumludur” dedi. 
“16 NİSAN’DA KILIÇDAROĞLU YAPMALIYDI”
24. Dönem CHP Adana milletvekili Ümit Özgümüş, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığının partiye yeni bir dinamizm getireceğini söyledi. İnce’nin, “50 bin avukat cübbelerinizi 24 Haziran'da arabalarınızda tutun. Her an sizi YSK'nın önüne çağırabilirim” sözlerini de değerlendiren Özgümüş, “Bunu aslında 16 Nisan referandumunda Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapması gerekirdi” diye konuştu.   
“SKANDAL KARŞISINDA PASİF KALINDI”
16 Nisan referandumunda çok pasif kalındığını söyleyen Özgümüş, “Mühürsüz oylar geçersiz sayıldı. Bu tam bir skandaldı. O gün CHP çok pasif kaldı ama bundan sonra bu tür olasılıklar karşısında sessiz kalınmayacağının da mesajı verilmiş oldu. Aslında her partinin Genel başkanının aday olması gibi bir durum vardı ama Kemal Kılıçdaroğlu istemedi. İnce’nin adaylığı son derece önemlidir. Yolu açık olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.